Valioliigassa säväyttäneen pelurin ensi kausi on avoinna – ex-seura kiinnostunut keskikentän tähdestä

© Kuva: Getty Images

Real Betisin väliaikaisvalmentaja Alexis Trujillo leikittelee ajatuksella Dani Ceballosin paluusta seuraan. Real Madrid-pelaaja on ollut tämän kauden lainalla Arsenalissa, ja Marcan mukaan Real Madrid on valmis harkitsemaan tarjouksia keskikenttäpelaajasta. Marcan mukaan Real haluaa Ceballosista 25 miljoonaa euroa.

Ceballosin ensi kauden osoite on herättänyt spekulaatioita. Hän ei ole Real Madrid-päävalmentaja Zinedine Zidanen suosiossa, joten pysyvä siirto on todennäköinen skenaario. Ranskalaisen alaisuudessa Ceballos on aloittanut vain neljässä liigaottelussa.

Trujillo jatkaa Betisin ruorissa kauden loppuun, jonka jälkeen hänet korvaa tehtävässä rutinoitunut Manuel Pellegrini. Trujillo pitää Ceballosia suuressa arvossa.

– Tiedämme kaiken hänestä, ja hän on erityislaatuinen pelaaja meille, vaikka hänellä onkin sopimus Real Madridin kanssa. Jos päätämme tavoitella häntä, emme tiedä tuleeko se olemaan helppoa, vaikeaa, mahdollista tai mahdotonta. Mutta hänen tasonsa on fantastinen, Trujillo sanoo AS:lle.

Ceballos itse pitää Betis-siirtoa mahdollisena, mutta hän haluaa toistaiseksi keskittyä loppukauden päättämiseen Arsenalissa. Ceballosilla siintää silmissään myös ensi kesän EM-kisat, joita ennen hän haluaa antaa näyttöjä päästäkseen kisakoneeseen.

– Betis on vaihtoehto. En sulje ovea miltään seuralta, ja La Liga sopii minulle hyvin. Olen kuitenkin tyytyväinen Arsenalissa, ja minun on kunnioitettava heitä, Ceballos sanoi viime kuussa Cadena Serille.

– Tavoitteeni on ensi vuonna on pelata. Real Madridissa on vaikeaa pelata 40 ottelua ja kokea itsensä tärkeäksi. Tänä vuonna olen ollut tyytyväinen pelaamiseeni, ja haluan olla sitä myös ensi vuonna.


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.