Jääkö Real Madridin keskikenttäpelaaja Arsenaliin? – ”Puhumme seurajohdon kanssa”

© Kuva: Getty Images

Dani Ceballos pelaa kuluvan kauden lainalla Arsenalissa Real Madridista.

23-vuotias keskikenttäpelaaja jäi Zinédine Zidanen alaisuudessa olemattomalle vastuulle, ja halusi siten jättää Real Madridin peliajan perässä.

Ceballos matkasi Lontooseen ja Arsenaliin, jossa lainapesti alkoi vakuuttavasti, mutta sen jälkeen espanjalainen loukkaantui ja oli pitkään sivussa avauskokoonpanosta. Viime aikoina Ceballos on raivannut tiensä takaisin avaukseen.

Arsenalin päävalmentaja Mikel Arteta haluaisi pitää Ceballosin seurassa tulevaisuudessakin. Espanjalaisluotsi kuitenkin tiedostaa, ettei se ole kiinni pelkästään Arsenalista, sillä Real Madridillakin on sanansa sanottavanaan.

– Puhumme siitä seurajohdon kanssa. Olen hyvin tyytyväinen Ceballosiin. Rakastan hänen intohimoaan, joka näkyy kaikissa harjoituksissa ja otteluissa. On vain katsottava, miten hän tuulettaa maalejaan. Hän kehittyy oikealla tavalla ja Danista on tulossa meille todella tärkeä pelaaja, Arteta totesi lehdistölle.

– Luonnollisesti hän ei ole meidän oma pelaaja, joten tämä ei ole meidän käsissämme, mutta seurojen on puhuttava tästä tilanteesta ja katsottava, mitä he voivat tehdä.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 4-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle neljän maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!