Keskikenttäpelaaja Dani Ceballosin tulevaisuus Real Madridissa on vielä hämärän peitossa.

Ceballos, 23, siirtyi Madridiin Real Betisistä kesällä 2017, jonka aikana hänet valittiin myös alle 21-vuotiaiden EM-kisojen parhaaksi pelaajaksi. Hän on kuitenkin jäänyt Los Blancosin riveissä vähälle vastuulle. Ceballosin täydet ottelut La Ligassa on lähes laskettavissa yhden käden sormilla.

Viime kesänä hän siirtyi lainalle Arsenaliin, jossa hän aloitti kauden vahvasti, mutta vaipui hiljalleen pimentoon. Lisäksi takareisivamma lyhensi hänen sesonkiaan lähes kolmella kuukaudella.

Ceballos ei ole onnistunut lyömään pöytään sellaisia näyttöjä, joiden avulla hänen voisi kuvitella taistelevan minuuteista Madridissa. Hän on kuitenkin varma, että hänellä on yhä tulevaisuus valkopaitojen riveissä.

– Olen iloinen ja minulla on yhä sopimus Real Madridin kanssa. Olen vasta 23-vuotias. En ole vielä menneen talven lumia, kommentoi Ceballos Deportes Cuatrolle.

– Tunnen olevani valmiimpi pelaaja ja valmis mihin tahansa haasteeseen.

Ceballos kommentoi myös Madridin laitahyökkääjää Gareth Balea koskevia siirtohuhuja. Walesilaistähden on viime päivinä huhuttu palaavan Valioliigaan, muttei entiseen seuraansa Tottenhamiin vaan Newcastleen, joka on näillä näkymin siirtymässä Saudi-Arabian valtion omistukseen.

– Valioliiga sopii hänen tyylilleen hyvin, mutta hän on tärkeä pelaaja Real Madridille. Me emme unohda niitä asioita, joita hän on tehnyt tälle seuralle.

– Jos jotkut epäilevät häntä, heidän tarvitsee vain katsoa Mestarien liigan loppuottelut, joissa hän on pelannut. Hän on tehnyt paljon tälle seuralle, sanoi Ceballos viitaten Balen kolmeen finaaliosumaan.