Dani Ceballos pelaa kuluvan kauden lainalla Arsenalissa Real Madridista.

Ceballosin alkukausi Arsenalissa sujui hyvin, mutta sitten keskikenttäpelaaja kärsi loukkaantumisesta muutaman kuukauden ajan, eikä päässyt siitä kuntouduttuaan viikkoihin kentälle.

Ceballos pelasi viimeiset kolme sarjaottelua ennen koronaviruksen aiheuttamaa taukoa.

Ceballosin lainasopimus Arsenalin kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen, jolloin espanjalaisen on tarkoitus palata Real Madridiin. Ceballos ei ole kuitenkaan koskaan saanut Zinédine Zidanelta juurikaan vastuuta, joten Ceballos todennäköisesti vaihtaa maisemaa kesällä.

Keskikenttäpelaaja käväisi El Chiringuiton haastattelussa tiistai-iltana ja puhui avoimesti muun muassa Valencian kiinnostuksesta. Valencialaismedia Golsmedia kertoi tiistaina Ceballosin ja Valencian neuvotelleen viimeisten päivien aikana siirrosta Mestallalle.

– Kyllä, agenttini kertoi minulle Valencian kiinnostuksesta. Tammikuussa pelkäsin EM-kisajoukkuepaikkani suhteen, koska olin ollut muutaman kuukauden loukkaantuneena, enkä päässyt sen jälkeen pelaamaan. Halusin vain päästä pelaamaan. Se ei onnistunut Arsenalissa, joten katsoin muita vaihtoehtoja. Lopulta onnistuin kääntämään tilanteeni Arsenalissa, Ceballos totesi.

Ceballosia yhdistettiin Valencian lisäksi myös kasvattajaseuraansa Betisiin ja paikallisvastustaja Sevillaan.

– Tiesin Valencian kiinnostuksesta. Minut yhdistettiin myös Betisiin ja Sevillaan. Kun sinua yhdistetään tuollaisiin seuroihin, tiedät tehneesi jotain oikein. Olen bético, enkä voisi edustaa Sevillaa. Pelaisin ainoastaan Betisissä. Se on seurani ja he antoivat minulle mahdollisuuden pelata ammatikseni jalkapalloa. En puhunut Julen Lopeteguin kanssa siirrosta Sevillaan.