Real Madridin pelaajien lainapestit eivät ole menneet tällä kaudella ihan ”Strömsön malliin”. Jo aiemmin jouduttiin purkamaan Andriy Luninin ja Jorge de Frutosin lainat Real Valladolidin kanssa, sillä kummallekaan ei tullut minuutteja oikein nimeksikään. Lunin siirtyi kevään ajaksi Segundan Real Oviedoon ja De Frutos saman sarjan Rayo Vallecanoon.

Seuraavaksi vuorossa on Jésus Vallejo, joka on jäänyt Valioliigan Wolverhamptonissa penkkimiehen rooliin. Vahvistamattomien tietojen mukaan Vallejo viettää kevänkaden La Ligan Granadassa.

Eikä siinä vielä kaikki. El Carrusel kertoo, että keskikenttäpelaaja Dani Ceballos haluaa purkaa lainasopimuksensa Arsenalin kanssa. Ceballos on pelannut edellisen kerran 6. marraskuuta, Eurooppa-liigan ottelussa Vitoria Guimaraesia vastaan. 23-vuotias Ceballos on jo ilmaissut siirtotoiveensa Arsenal-luotsi Mikel Artetalle ja myös Real Madridissa tutkitaan jo mahdollisuutta purkaa Ceballosin lainasopimus.

[readmore from=Ceballos-Dani]

Dani Ceballos lainattiin täksi kaudeksi Arsenaliin korkein odotuksin. Hän aloittikin kauden hyvin, mutta lihasvamma muutti tilanteen. Nyt minuutteja on 17 ottelussa herunut vain 906.

Ceballosin toiveena on mahtua Espanjan EM-kisajoukkueeseen, ja hän tietää, että siinä onnistuakseen hänen on päästävä vakituisesti pelaamaan. Siksi Ceballos toivoo nimenomaan sellaista lainaseuraa, jossa vastuuta on varmasti luvassa.