Lähde: Edinson Cavanilla edelleen selkeä ykkösvaihtoehto uudeksi seurakseen – sopimus PSG:n kanssa päättyy ensi viikolla

© Kuva: Getty Images

Edinson Cavani poistuu virallisesti PSG:stä ensi viikolla, jolloin uruguaylaisen sopimus seuran kanssa päättyy.

Cavani ei osallistu PSG:n elokuiseen Mestarien liiga -urakkaan, sillä kärki ei allekirjoittanut seuran kanssa heinä- ja elokuun kattavaa sopimusta. Cavanin poistuminen PSG:stä on ollut julkinen salaisuus jo pitkään.

Goalin Atlético-toimittaja Rubén Urían mukaan Cavanilla on edelleen selkeä ykkösvaihtoehto uudeksi seurakseen. Nimittäin Atlético.

Cavani oli jo siirtymässä Atléticoon tammikuussa, jolloin kärki ei suostunut pelaamaan PSG:n paidassa pakottaakseen siirtonsa Atléticoon.

Seurat neuvottelivat läpi tammikuun, mutta lopulta PSG vaati Atléticolta noin 20 miljoonan euron siirtosummaa Cavanista, eikä madridilaisseura suostunut maksamaan kyseistä summaa hyökkääjän sopimustilanteen vuoksi.

Toimittajan mukaan Cavani odottaa edelleen Atléticon yhteydenottoa. Diego Simeone on halunnut Cavanin Atléticoon jo vuosikausien ajan, ja Cavani arvostaa luotsin pitkäjänteisyyttä hankinnan suhteen.

Atlético voi allekirjoittaa taloudellisista syistä vasta sitten sopimuksen Cavanin kanssa, kun seura on varmistanut paikkansa ensi kauden Mestarien liigassa.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!