Edinson Cavanin äiti pettyi Atléticon seurapresidentin kommentteihin – pitää siirtoa silti mahdollisena

© Kuva: Getty Images

Atléticon seurapresidentti Enrique Cerezo kritisoi julkisesti Edinson Cavanin agenttiveli Walter Guglielmonea lauantaisen Madridin derbyn jälkeen.

Cerezon mielestä Cavanin Atlético-siirto kaatui siihen, kun Guglielmone pyysi Atléticolta jopa 18-20 miljoonan euron allekirjoitusbonusta.

Guglielmonen ja Cavanin äidin Berta Gómezin mukaan Cerezon väite ei pidä missään nimessä paikkaansa. Guglielmonen mukaan hän ei pyytänyt Atléticolta minkäänlaista allekirjoitusbonusta ja kertoi, ettei Atlético päässyt PSG:n kanssa yhteisymmärrykseen siirtosummasta.

– Poikani teki kaikkensa siirtyäkseen tammikuussa Atléticoon. Hän painosti PSG:tä, eikä suostunut pelaamaan ja myöhemmin kertoi veljelleen, että olisi valmis myös palkanalennukseen saadakseen siirron maaliin. Hän halusi pelata Diego Simeonen alaisuudessa ja osoitti sen koko tammikuun ajan, Gómez kertoi AS:lle.

Cavanin äidin mukaan siirto kesällä on edelleen mahdollinen, mutta Cerezon on pyydettävä kommenttejaan anteeksi.

– Cavanin Atlético-siirto ei ole mahdoton. Kunhan Cerezo pyytää anteeksi. Hänen on pyydettävä anteeksi. Emme ole pitkävihaisia ja kaikki voidaan sopia kunhan hän muuttaa sanojaan. Cavani haluaa edelleen siirtyä Atléticoon, koska haluaa pelata Simeonen alaisuudessa.