Atléticon seurapresidentti ja Edinson Cavanin agentti sanasodassa – ”Luuletko oikeasti niin”

© Kuva: Getty Images

Atléticon seurapresidentti Enrique Cerezo kritisoi lauantaina Edinson Cavanin agenttia Fernando Guglielmonea.

Atlético oli hankkimassa Cavanin PSG:stä, mutta espanjalaismedioiden mukaan siirto kaatui siihen, ettei Atlético suostunut maksamaan Guglielmonen vaatimaa 20 miljoonan euron allekirjoitusbonusta Cavanille.

– Minusta on häpeällistä, miten jotkut pelaajat ja heidän agentit ja perheenjäsenet käyttäytyvät. Meitä ei ryöstetä, Cerezo puhisi.

Guglielmone kumosi espanjalaismedioiden tiedot. Guglielmonen mukaan hän ei ole edes koskaan puhunut Cerezon kanssa.

– Kuka hän on? Hän ei ollut neuvotteluissa mukana. Tärkeintä oli se, mitä Cavani teki siirron eteen. Luuletko oikeasti, että Cavani ei suostunut pelaamaan kuukauteen vain, jotta saisin sellaisen allekirjoitusbonuksen sopimukseen ja estäisin hänen unelman täyttymisen, Guglielmone tivasi SER:n haastattelussa.

– Jos siirto olisi ollut rahasta kiinni, olisi Cavani siirtynyt Englantiin, mutta hän halusi Atléticoon. Siirtoa ei saatu maaliin, vaikka Cavani olisikin halunnut siirtyä Atléticoon. Cavani oli valmis huomattavaan palkanalennukseen. Atlético ei suostunut maksamaan PSG:lle heidän haluamaa siirtosummaa.

Atléticon seurajohto on paljastanut madridilaislehdistölle, että seurat olisivat päässeet yhteisymmärrykseen siirrosta, mutta Cavanin agentin vaatimukset kaatoivat neuvottelut.