La Liga on menettänyt viime vuosien aikana tähtiloistoa, kun Cristiano Ronaldon ja Neymarin kaltaiset supertähdet ovat siirtyneet muihin sarjoihin.

Siitä huolimatta La Ligassa pelaa monien mielestä maailman kaksi parasta maalivahtia, Atléticon Jan Oblak ja Barcelonan Marc-André ter Stegen.

Sen lisäksi Real Madridin Thibaut Courtois on palannut omalle tasolleen muutaman astetta heikomman kauden jälkeen ja kuuluu maailman parhaiden maalivahtien joukkoon.

Legendaarinen Iker Casillas nimesi Marcan haastattelussa maailman parhaat maalivahdit. Yllä mainittu kolmikko löytyy Casillasin listasta.

– Mielestäni Oblak ja ter Stegen ovat olleet hyvin tärkeitä joukkueilleen. Myös Courtois on noussut häneltä odotetulle tasolle Real Madridissa. Laittaisin heidät muiden yläpuolelle.

Casillas muisteli myös vuoden 2008 EM-lopputurnauksen puolivälieräottelua Italiaa vastaan. Casillas pysäytti rangaistuspotkukilpailussa kaksi rangaistuspotkua.

– Hienompi torjunta oli siihen Daniele de Rossin yritykseen. Se laukaus meni tolpan juureen. Antonio di Natalen laukaus oli erilainen. Jos olisimme silloin pudonneet, emme olisi saavuttaneet mitään voittamistamme mestaruuksista, Casillas vakuuttaa.