José Mourinho soitti heti puhelun kuultuaan Iker Casillasin sydänkohtauksesta – kertoo nyt totuuden kaksikon yhteenotosta

© Kuva: Getty Images

Real Madridin ex-luotsi José Mourinho oli yksi monista, jotka järkyttyivät kuultuaan maalivahti Iker Casillasin sydänkohtauksesta.

Espanjan maajoukkueen entinen ykkösmaalivahti lyyhistyi aiemmin tällä viikolla seurajoukkueensa Porton harjoituksissa.

– Olin surullinen kuultuani tapahtuneesta. Olin välittömästi yhteydessä Portoon saadakseni selville, mitä oli tapahtunut. Hän on loistavissa käsissä. Porton lääketieteellinen osasto on fantastinen – yksi parhaista, joiden kanssa olen työskennellyt, Mourinho kommentoi RT:lle.

– Portugalin lehdistö on täynnä positiivisia uutisia – siellä puhutaan jopa, että Iker voisi mahdollisesti pelata vielä jalkapalloa.

Mourinho avautuu myös hänen ja Casillasin välisestä konfliktista Madridin-aikoina.

– Kaikki tietävät, että silloin tiettynä hetkenä päätettyäni ottaa hänet pois joukkueesta, tapahtui yhteenotto. En sano sen olevan egojen välinen yhteenotto vaan Real Madridin kapteenin ja Real Madridin päävalmentajan välinen yhteenotto. Se ei ollut helppo päätös minulle, eikä hänen ollut helppo hyväksyä sitä. Meillä on kuitenkin positiivinen suhde. Se ei ole sellainen kuin moni ihminen ajattelee.

Lähde: AS


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)