Real Madridin laitapuolustaja loukkaantui taas – seurasi Gareth Balen esimerkkiä

© Kuva: Getty Images

Dani Carvajal sai lihasvamman sunnuntaisessa Valencia-ottelussa. Real Madridin laitapuolustaja joutui jättämään kentän avausjaksolla.

Marcan mukaan Carvajal kävi maanantaina tarkemmissa tutkimuksissa, mutta seura ei julkaise pelaajan vaatimuksesta tarkempaa tiedotetta vammasta. Carvajal on kärsinyt viime vuosina lukuisista loukkaantumisista.

Carvajal seuraa siten Gareth Balen esimerkkiä, sillä myös Bale on vaatinut Real Madridia olemaan julkaisematta tiedotetta loukkaantumisistaan. Bale vetosi yksityisyyteensä, eikä halua seuran kertovan mitään vammoistaan.

Marcan mukaan Carvajal on alustavasti noin kuukauden sivussa pelikentiltä. Oikea laitapuolustaja oli viime kaudella sivussa peräti 36 ottelusta erilaisten vammojen seurauksena. Carvajal kärsi viime kaudella muun muassa neljästä eri lihasvammasta.

Carvajal on pudonnut Espanjan A-maajoukkueesta jatkuvien loukkaantumisensa vuoksi. Carvajal on pelannut viimeisen kahden vuoden aikana vain kolmessa A-maaottelussa ja edellisestä ottelusta on aikaa jo yli vuosi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.