Euroopan suurliigojen rankkariautomaatti iski jälkeen – Espanjan maajoukkuemies kohtasi ensi kertaa voittajansa

© Kuva: Getty Images

Viime kaudella pitkään La Ligan kärkitaistelussa mukana roikkuneet Real Sociedad ja Sevilla ovat aloittaneet uudenkin kauden hyvin. Molemmat mahtuvat tässä vaiheessa kautta sarjan kärkikuusikkoon. Sunnuntaina La Real ja Sevilla kohtasivat toisensa päätyen maalittomaan pistejakoon. Real Sociedad on nyt kymmenellä pisteellään sarjassa neljäntenä ja ottelun vähemmän pelannut Sevilla kahdeksalla pisteellä kuudentena.

Sunnuntaisen kohtaamisen paras maalintekotilaisuus syntyi 27. minuutilla, kun Real Sociedad sai rangaistuspotkun. Pilkun aiheutti käsivirheellään Sevillan brassitoppari Diego Carlos, josta on tullut todellinen rankkariautomaatti. Erotuomari ei Diego Carlosin käsivirhettä nähnyt, vaan rankkari tuomittiin VAR-avusteisesti.

28-vuotias Diego Carlos on nyt aiheuttanut vähän yli kahden Sevillan kautensa aikana vastustajille peräti kymmenen rangaistuspotkua, joista kaksi viimeisissä kahdessa ottelussa. Kaikkiaan Sevillaa vastaan tuomittiin neljä pilkkua viime viikon kahdessa pelissä. Kukaan toinen pelaaja Euroopan TOP 5 -liigoissa ei ole aiheuttanut yhtä montaa rankkaria kauden 2019-2020 alusta luettuna kuin Diego Carlos.

Sevillan onneksi sen maalin suulla pelaa mainio maalivahti Bono. 30-vuotias marokkolainen joutui kaksintaisteluun Real Sociedadin Mikel Oyarzabalin kanssa, ja veti pidemmän korren. Bonosta tuli ensimmäinen maalivahti, joka on onnistunut torjumaan La Ligassa Oyarzabalin rankkarin. Espanjan maajoukkuepelaaja Oyarzabal on nyt ampunut La Liga -otteluissa 17 rankkaria, ja tehnyt maalin näistä 15:lla. Kerran hän oli laukonut myös maalikehikon ohi.

Bono oli muutenkin Sevillan sankareita, sillä Real Sociedad oli ottelussa vahvempi ja aktiivisempi, mutta Sevilla-vahti suoritti torjutun rankkarinsa lisäksi kaksi muutakin paraatipelastusta. Pelitapahtumiin nähden Sevilla saakin olla pisteeseen tyytyväinen.

Real Sociedadin ottelun takaiskuihin lukeutui myös ruotsalaishyökkääjä Alexander Isakin loukkaantuminen. Isak vaikutti saaneen lihasvamman ja teki tilaa Adnan Januzajlle 39. peliminuutilla.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.