Tarvitseeko Real Madrid uudelleenrakennusprojektin? – mestariluotsi: ”Se on tehtävä, mutta ei liian nopeasti”

© Kuva: Getty Images

Real Madridin useat pitkäaikaiset avainpelaajat, kuten Sergio RamosKarim Benzema ja Luka Modric pelaavat viimeisiä huippuvuosiaan.

Maaliskuun lopussa 34 vuotta täyttävä Ramos, 32-vuotias Benzema ja 34-vuotias Modric ovat kuuluneet jo vuosikausien ajan Real Madridin avauskokoonpanoon ja ehdottomien luottomiehien joukkoon.

Real Madridin peräsimessä kaksi sarjamestaruutta voittaneen Fabio Capellon mielestä seuran olisi tehtävä kaikessa rauhassa uusi uudelleenrakennusprojekti.

– Se on tehtävä, mutta ei liian nopeasti, vaan kaikessa rauhassa. Real Madridin on hankittava sellaisia pelaajia, jotka kykenevät ratkaisemaan otteluita. Koska Real Madridin pelipaita painaa kantajansa selkää huomattavasti. Ja jos sinulla ei ole riittävästi taitoa, et kykene ratkaisemaan otteluita, joten se on tehtävä rauhassa, Capello totesi AS:lle uudelleenrakennusprojektista.

Real Madridilla on joukkueessaan ja muissa seuroissa lainalla useita hyvin potentiaalisia nuoria pelaajia.

– Real Madrid odottaa, että he puhkeavat kukkaan. Toisella ajanjaksollani Real Madridissa seura hankki MarcelonFernando Gagon ja Gonzalo Higuaínin. Joulukuussa seurapresidentti kysyi minulta, miksen peluuta heitä. Sanoin, että he ovat vielä nuoria poikia ja on odotettava hetki. He ovat tämän seuran tulevaisuus ja voivat tehdä myöhemmin historiaa. Ja ainoastaan Gagolta se ei onnistunut, Higuaín ja Marcelo tekivät seurahistoriaa. Nuoret pelaajat tarvitsevat kokemusta ja persoonallisuutta.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.