Virallista: Espanjan A-maajoukkueeseen noussut keskikenttäpelaaja jatkosopimukseen – ”Seuralla on intohimoinen tavoite”

© Kuva: Getty Images

Betis tiedotti keskiviikkona solmineensa Sergio Canalesin kanssa jatkosopimuksen. Tuore sopimus kestää kesään 2023 saakka.

Joukkueen ehdoton avainpelaaja sai samalla suuren palkankorotuksen. Myös Canalesin ulosostopykälä nousi 40 miljoonasta eurosta 60 miljoonaan euroon.

Keväällä Espanjan A-maajoukkueessa debytoinut 28-vuotias hyökkäävä keskikenttäpelaaja siirtyi Betisiin Real Sociedadista kesällä 2018 ja on kuulunut siitä saakka sarjan parhaimmistoon pelipaikallaan.

– Seuralla on intohimoinen tavoite ja se on Mestarien liigassa pelaaminen. Se on unelmani ja kaikki ajattelevat sitä, Canales totesi lehdistötilaisuudessaan.

– Jatkan Betisistä nauttimista. Lyhyessä ajassa olette opettaneet minulle tunteen, jota on vaikea selittää ja annan jatkossakin kaikkeni kentällä Betisin eteen. Olen kiitollinen kaikille seuroille, joissa olen pelannut. Kaikki ovat kohdelleet minua loistavasti. Täällä tunne on erilainen. Jalkapalloa eletään eri tavalla kuin muualla ja sen huomaa kaikissa otteluissa. Ole kiitollinen saadessani elää sen tunteen kanssa täällä.

Canales on edustanut urallaan Betisin ja Real Sociedadin lisäksi kasvattajaseuraansa Racing Santanderia, Real Madridia ja Valenciaa.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.