Sarjanousijalle kaksi punaista korttia – raapi silti vierasvoiton yhdestä La Ligan vaikeimmista paikoista

© Kuva: Getty Images

Cádizin bussissa mahtaa olla uupunut, mutta onnellinen tunnelma. Athletic Bilbaon leirissä tuski.

Athletic isännöi sarjanousija Cádizia La Liga -ottelussa, jonka piti olla vahvana kotijoukkueena tunnetun Athleticin heiniä. Erityisesti siinä vaiheessa, kun Cádizilta ajettiin ei vain yksi, vaan peräti kaksi miestä ennenaikaisesti suihkuun.

Vaan kuinkas kävikään, Cádiz haki 1-0-vierasvoiton Unai Lopézin omalla maalilla. Vajaan tunnin pelin kohdalla López yritti katkaista maalille tulleen matalan keskityksen, mutta ohjasi epäonnekseen pallon omiin. Tässä vaiheessa Athletic jo pelasi yhden miehen ylivoimalla, kun Carlos Akapo oli ottanut toisen varoituksen 47. minuutilla.

Vielä 70. minuutilla kokenut hyökkääjä Álvaro Negredo yritti kalastella Cádizille rangaistuspotkua. Rankkaria ei tullut, mutta toinen lappu kylläkin, ja myös Negredo suihkuun. Negredon ilta ei ollut kovin hohdokas, sillä hän tuli vaihdosta sisään 61. minuutilla, otti ensimmäisen varoituksen kaksi minuuttia myöhemmin ja punaisen vain seitsemän minuuttia ensimmäisen lapun jälkeen.

Voiton ansiosta Cádiz nousi tässä vaiheessa kierrosta sarjassa peräti seitsemänneksi. Neljä ottelua on tuottanut kuusi pistettä. Athletic sen sijaan on aloittanut kauden vaisusti. Kolmesta ottelusta joukkue on saanut kasaan vain yhden voiton ja kaksi tappiota.

Alkuillan toisessa La Liga -ottelussa Sevilla kaatoi kotonaan Levanten 1-0.

Tiukille pantiin isäntä tässäkin ottelussa. Vaihdossa ottelun aloittanut Youssef En Nesyri iski ottelun ainokaisen vasta toisella lisäaikaminuutilla. Keskityksen maaliin tarjoili Jesús Navas.

Sevillan päävalmentaja Julen Lopetegui ei ollut näkemässä voittomaalia kentän laidalla, sillä tunteet kuumenivat sen verran, että mies ajettiin punaisella ulos juuri ennen maalia.

Voiton ansiosta Sevillan saldo tämän kauden La Ligassa pysyy puhtaana. Kaksi ottelua on tuottanut kaksi voittoa, ja Sevillan sijoitus tässä vaiheessa on viides. Levante on saanut kolmesta ottelusta kasaan yhden voiton ja kaksi tappiota. Joukkue löytyy sijalta 13.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.