Cádiz – kausiennakko 2020-21: Riittääkö yksi Negredo pelastamaan sarjapaikan?

© Kuva: Getty Images

Viime kausi

Cádizin viime kausi oli loistava, kiitos jatkuvasti risukasaan paistaneen onnettaren. Seuran urheilullinen projekti sinänsä ansaitsi sarjanousun, sillä Cádiz on tehnyt pitkäjänteisesti ja jokseenkin vakuuttavasti töitä noustuaan Segunda B:stä Segundaan neljä vuotta sitten.

Vaikkei Cádiz lopulta voittanutkaan Segundan mestaruutta, oli se silti ensimmäinen sarjanousun varmistanut seura. Cádiz oli lähes kauden alusta loppuun saakka Segundan kärkipaikalla. Se on uskomatonta, kun otetaan huomioon, että maaliodottamien erotuksessa (maaliodottama vastustajan päähän miinus maaliodottama omaan päähän) Cádiz oli miinuksella.

Kausi alkoi vakuuttavalla viiden ottelun voittoputkella, jota seurasi tappio ja tasapeli, mutta Cádiz ryhdistäytyi ja nappasi uuden viiden ottelun voittoputken. 

Kevätkaudella tahti lamaantui – eli todennäköisyydet alkoivat jyllätä – eikä joukkue kyennyt voittamaan kuin kerran kaksi ottelua putkeen. Cádiz oli kuitenkin repinyt loistavan syyskautensa ansiosta jo sellaisen piste-eron kolmanteen sijaan, ettei joukkueen pitänyt juurikaan huolehtia sarjanousunsa suhteen.

Cádizin sarjanousu varmistui kaksi kierrosta ennen loppua, eikä joukkue voittanut sen jälkeen kumpaakaan otteluaan. Lopulta toisena suorana nousijana pääsarjaan.

Pelaajasiirrot - lähteneet

Kuva: Getty

Sergio Sánchez (kp, 34, ilman seuraa)

Kokenut puolustaja jäi viime kaudella olemattomalle vastuulle Cádizissa ja vietti kauden toisen puolikkaan lainalla Albacetessä, jossa edessä oli sama kohtalo. Sánchezin sopimus Cádizin kanssa päättyi ja toppari on parhaillaan ilman seuraa.

Pelaajasiirrot - saapuneet

Álvaro Giménez (kh, 29, Birmingham)

Pelasi viime kauden toisen puolikkaan Cádizissa lainalla Birminghamista. Ei ollut ykkösvalinta kärkeen, mutta sai siitä huolimatta varsin hyvin minuutteja. Cádiz maksoi Giménezistä Birminghamille 2,7 miljoonaa euroa. Jäänee pieneen rooliin.

Choco Lozano (kh, 27, Girona)

Hyökkääjä pelasi viime kauden Cádizissa lainalla, sai mukavasti vastuuta ja iski yhdeksän täysosumaakin. Cádiz hankki Lozanon itselleen Gironasta noin 2,5 miljoonalla eurolla. Lähtökohtaisesti avauskokoonpanon hyökkääjä.

Iván Alejo (oh, 25, Getafe)

Ongelmapelaajan maineessa oleva Alejo vietti viime kauden Cádizissa lainalla, mutta ei kuitenkaan onnistunut nappaamaan sen suurempaa roolia sarjatasoa alempana. Cádiz hankki siitä huolimatta Alejon Getafesta kahdella miljoonalla eurolla.

Jorge Pombo (hkk, 26, Real Zaragoza)

Pombo saapui tammikuussa Cádiziin lainalle Zaragozasta. Jäi pieneen rooliin ja pääsi kauden toisen puolikkaan aikana vain kolmesti avauskokoonpanoon. Cádiz maksoi Zaragozalle Pombosta 1,2 euroa. Lienee Álex Fernándezin varamies.

Filip Malbasic (oh, 27, Teneriffa)

Pelasi viime kauden loppupuoliskon Cádizissa lainalla. Sai vastuuta vain seitsemässä ottelussa. Siitä huolimatta Cádiz osti laitahyökkääjän itselleen miljoonan euron siirtosummalla.

Dani Sotres (mv, 27, Salamanca)

Sotres oli viime kaudella avaava maalivahti Segunda B:n Salamancassa. 27-vuotias espanjalainen siirtyi nyt Cádiziin vapaana agenttina. Sotres on koko urallaan pelannut tasan kaksi ottelua Espanjan pääsarjassa. Kahden sarjaportaan hyppäys tuntuu hurjalta, mutta saa nähdä millaisen roolin Sotres saa.

Gaspar Panadero (vh, 22, Al-Wahda)

Panaderon uravalinnat eivät ole noudattaneet ihan perinteistä kaavaa. 22-vuotias laitahyökkääjä on Almerían kasvatti, joka nostettiin seuran edustusjoukkueeseen kolme vuotta sitten. Vastuuta tuli alkuun hyvin, kunnes polvivamma pysäytti suunnitelmat täysin. Viime tammikuussa Almería myi Panaderon abudhabilaiseen Al-Wahdaan miljoonalla eurolla. Siellä Panadero ehti pelata viisi ottelua (yksi maali), kunnes hän nyt palasi Espanjaan ja Cádiziin vapaana agenttina.

Álvaro Negredo (kh, 35, Al-Nasr)

Negredo muistetaan muun muassa Valencian riveistä. Kuva: Getty

Cádizin nimekkäin hankinta. Urallaan muun muassa Valenciassa, Sevillassa ja Manchester Cityssä pelannut kärki palasi muutaman vuoden tauon jälkeen La Ligaan. Luvassa suuri rooli Cádizin ykköskärkenä. Espanjan A-maajoukkueessakin nähty Negredo siirtyi Cádiziin ilman siirtosummaa Al Nasrin riveistä.

 

David Mayoral (oh, 23, UCAM Murcia)

Mayoral on Real Valladolidin kasvatti, joka on tahkonnut Espanjassa Segundaa ja Segunda B:tä. Viime kauden laitahyökkäähä pelasi kolmannen sarjaportaan UCAM Murciassa. 25 ottelua tuotti kaksi maalia. Siirtyi nyt vapaana agenttina Cádiziin. Mitään mahdottomia odotuksia ei kannata ladata Mayoralin harteille.

Nano Mesa (kh, 25, Eibar)

Oli kohtuullisen merkittävässä roolissa Cádizissa jo viime kaudella, kun pelasi seurassa lainalla. Pelasi 29 ottelua Segundassa ja yhden Copa del Reyssä. Tehoja syntyi neljän maalin ja viiden maalisyötön verran. Kauden päätteeksi siirtyi pysyvästi Cádiziin vapaana agenttina.

Jens Jönsson (pkk, 27, Konyaspor)

Jönssonkaan ei ole ihan tavallisen polun tallaaja. Tanskalainen keskikenttämies jätti kotimaansa ja siirtyi Turkkiin neljä vuotta sitten. Nyt, 99 Turkin pääsarjaottelua myöhemmin, vapaana agenttina siirtyneen Jönssonin uusi koti löytyy Cádizista. Turkin pääsarja ei ole tasoltaan mitenkään ihan huono, ja Konyasporissa Jönsson oli kaudesta toiseen selkeä avauksen mies. On hyvin mahdollista, että Jönsson saa ison roolin myös Cádizin keskikentän pohjalla.

Jeremías Ledesma (mv, 27, Rosario, laina)

Cádizin maalivahtitilanne ei ole erityisen ihanteellinen. On 41-vuotias joukkueen kapteeni Alberto Cifuentes, on pari sarjaporrasta alempaa hankittu Dani Sotres ja on argentiinalaisesta Rosario Centralista lainattu Ledesma. Ledesma on jo muutaman kauden ajan ollut Rosarion ykkösvahti. On ihan mahdollista, että hän pelaa ykkösenä myös Cádizissa.

Matos (vp, 25, palasi lainalta Twentestä)

Vain 168-senttinen Matos pelasi viime kauden lainalla Hollannin pääsarjassa. Kahdessa ensimmäisessä ottelussa Matos pelasi täydet minuutit ja kirjautti itselleen yhden maalisyötönkin. Sitten tuli polvivamma, joka pilasi koko loppukauden ennen kuin kausi pantiin koronan vuoksi pakettiin. Cádizilla on tämän jutun kirjoitushetkellä riveissään neljä vasenta pakkia. On epäselvää, millaista roolia Matosille on kaavailtu.

David Querol (31, oh, palasi lainalta Albacetestä)

Laitahyökkääjänä operoiva Querol aloitti viime kauden Cádizissa. Vastuuta ei tullut juuri lainkaan, ja loppukaudeksi mies lainattiin Albaceteen. Peliaikaa kahdessa ottelussa ja loput kaudesta katsomossa. Tuskin on käyttöä alkavalla kaudella.

Javi Navarro (23, vh, palasi lainalta Ponferradinasta)

Navarro nostettiin viime tammikuussa Cádizin B-joukkueesta edustukseen. Heti perään hänet lainattiin loppukaudeksi Ponferradinaan. Vastuuta tuli pääosin vaihtomiehenä. Ei ole mikään täysi mahdottomuus, että Navarro saisi ainakin jonkin verran vastuuta Cádizissa alkavalla kaudella.

Christian Martínez (vh, 23, palasi lainalta Recreativosta)

Cádiz hankki tämän panamalaisen laitahyökkääjän MLS-sarjan Chicago Firestä viime tammikuussa. Loppukaudeksi hänet lainattiin Segunda B:n Recreativo Huelvaan. Nyt 23-vuotias Martínez on siis ensimmäistä kertaa Cádizin mukana. Alkavasta kaudesta on paha mennä sanomaan mitään, sillä korona sotki viime kauden täysin.

Caye Quintana (kh, 26, palasi lainalta Fuenlabradasta)

Keskushyökkääjänä operoiva Quintana aloitti viime kauden Cádizissa ja pelasi kevään lainalla saman sarjatason Fuenlabradassa. Vastuuta tuli yhteensä 29 ottelussa, eli ihan kohtuullisesti. Maaleja syntyi kuitenkin vain yksi. Oli keskushyökkääjän profiili rooli mikä tahansa, tuollainen tehokkuus ei riitä.

Brian Oliván (vp, 26, palasi lainalta Gironasta)

Oliván pelasi viime kauden lainalla Gironassa. Aina silloin tällöin 90-minuuttinen, mutta myös pitkiä jaksoja penkillä ja jopa katsomossa. Yhteensä 13 ottelua. Tuskin saa merkittävää roolia tällä kaudella.

Djordje Jovanovic (kh, 21, palasi lainalta Cartagenasta)

Nuori hyökkääjä pelasi viime kauden lainalla kolmannen sarjatason Cartagenassa. Otteluita 18, maaleja viisi. Ei vielä sellaisia lukemia, millä tehtäisiin tuhoa pääsarjatasolla.

Dani Romera (kh, 24, palasi lainalta Alcorcónista)

Almerían kasvatti Romera on käynyt urallaan Barcelonan B-joukkueessa, josta hän siirtyi Cádiziin 350 000 eurolla kesällä 2017. Lainalla on jo oltu Rayo Majadahondassa ja viime kaudella Alcorcónissa. Keskushyökkääjästä olisi kova tarve saada tehoja irti, mutta minkäs teet. Viime kaudella 31 ottelua, neljä maalia. Näyttää siltä, ettei Romerasta kasva Cádizille maaliruiskua.

David Carmona (op, 23, palasi lainalta Racing Santanderista)

Entinen Espanjan nuorisomaajoukkueiden pelaaja sai lainapestinsä aikana kohtuullisesti vastuuta Racingissa. Etenkin loppukaudesta Carmona oli toistuvasti avauksessa, mutta se ei riittänyt pitämään Racingia Segundassa. Carmonan itsensä tilanne on auki. Edellä oikean pakin tontilla näyttäisi olevan ainakin Isaac Carcelén, mutta ehkä kakkosvaihtoehdoksi olisi saumaa?

Valmennus

• Manageri: Álvaro Cervera
 Avustava valmentaja: Roberto Perera
• Fysiikkavalmentaja: Miguel Ángel Campos

 

Iso osa Cádizin pienoista tuhkimotarinaa on manageri Álvaro Cervera. Hän on ollut sitten vuoden 2016 Cádizin valmentajana, ja onnistui johdattamaan seuran Segunda B:stä aina La Ligaan asti. Cádiz johti merkittävän osan kautta Segundaa todella huiman alkukauden jälkeen, kun joukkue onnistui voittamaan 10/12 ottelusta. Siinä mielessä nousua voi pitää ehdottomasti ansaittuna, mutta data paljastaa paljon muuta. Cádiz on ollut onnekas läpi kauden ja itse asiassa kovin keskinkertainen.

Cádizin keskiarvoinen maaliodottama per ottelu oli noin 1.15 maalin luokkaa ja omiin taas tuli maaliodottamaa (vastaan) keskimäärin 1.31 maalin verran. Tässä ei tarvitse olla matemaatikko nähdäkseen, että maaliodottaman erotus oli negatiivinen. Ei mitään pois joukkueelta, ja alkukauden huima vire loi tukevan pohjan menestykselle. Joukkue onnistui kaivamaan maalit ja pisteet, kun niitä tarvittiin. Siitä kunnia heille. Mutta. 

Jos Segunda pelattaisiin nyt uudestaan samoilla joukkueilla, niin uskallan väittää, että Cádizia ei nähtäisi kuuden parhaan joukossa. Negatiivinen maaliodottaman erotus ei ole yksinkertaisesti kestävää, ja kausi oli tietyllä tapaa ”yksisarvinen”. 

Álvaro Cervera suosii suurimmassa osassa otteluista 4-2-3-1-muotoa. Joukkue on puolustava ja suurin uhka eteenpäin tulee positiivisista tilanteenvaihdoista. Tämä strategia on monet kerrat osoittautunut järkeväksi, kun puhutaan altavastastaajista. Pidä oma pää puhtaana ja pyri iskemään, kun vastustaja on epätasapainossa. Yksinkertainen on kaunista. 

Hyökkäys tai vastahyökkäykset pyörivät Álex (Real Madridin Nachon veli) Fernándezin sekä Anthony ”Choco” Lozanon ympärillä. Joukkueen 50 maalista oli 23 suoraan heidän tekemiään. Lisäksi he syöttivät seitsemän maalia, joten iso osa joukkueen tehokontribuutioista oli heidän varassaan. 

Plus/miinus-nettomaalit/p90 on todella hutera tilasto tietyllä tapaa, mutta sen avulla voimme todeta, että hyökkäävä keskikenttä Álex Fernández, 40-vuotias (nyt jo 41) maalivahti Alberto Cifuentes, keskikenttä Salvi sekä puolustaja Isaac Carcelén olivat joukkueelleen käytännössä korvaamattomia. Hyökkääjä Caye Quintana toi myös tuoreen ison positiivisen vaikutuksen joukkueen pelaamiseen ennen kaikkea vaihdosta.

Käytännössä kaikki lainalla olleet pelaajat ostettiin pysyvästi pientä siirtokorvausta vastaan, ja muutama mielenkiintoinen nimi siirtyi seuraan ilmaisella siirrolla. Isoin nimi ilmaisista siirroista on kokenut hyökkääjä Álvaro Negredo, josta on varmasti hyötyä jossain kapasiteetissa kauden aikana, varsinkin kohdepelaajana.

Kysymys kuuluu, kuinka paljon ikä on ehtinyt syömään terävyyttä Arabiemiraateissa? Negredolla on ikää 35 vuotta ja viime kaudella tuli tehot kahdeksan maalia ja viisi maaliin johtanutta syöttöä 17 ottelussa. Kaudella 2018-19 tuli kuitenkin 17 maalia ja kolme maaliin johtanutta syöttöä. Sarjan tasosta voi varmasti olla montaa mieltä. Sanotaanko näin, että Marcus Berg teki 25 maalia kaudella 2017-18.

Joukkueeseen tuli kesällä myös kaksi maalivahtia vahvistamaan rivejä, pari nuorta laitahyökkääjää joiden tehotuotanto ei ole toistaiseksi vakuuttanut sekä puolustava keskikenttä Jens Jönsson. Jönssonia voi pitää hyvänä vahvistuksena, sillä hän on parhaassa iässä ja pelasi 32 ottelua Turkin Super Ligissä avauksessa viime kaudella. Sarja on kuitenkin erittäin laadukas Segundaan verrattuna, joten hän varmasti menee suoraan avaukseen.

Nähtävissä on, että joukkuetta on vahvistettu. Onko riittävästi, on tärkein kysymys. Paljon pelimerkkejä ei ole käytössä siirtomarkkinoilla ja taso La Ligassa kasvaa merkittävästi. Vastaus on hyvin todennäköisesti ei, joukkue ei ole vahvistunut riittävästi.

On turha puhua joukkueesta liikaa taktisesti, sillä sävelet ovat selvät. Cádiz on kaunistelematta negatiivinen ja opportunistinen joukkue, mutta se ei myöskään esitä muuta. La Ligassa joukkue pyrkii todennäköisesti pitämään neljästä kuuteen pelaajaa aina pallon alapuolella ja suurin osa puolustamisesta tapahtuu syvältä.

Segundassa joukkueen pallonhallintaprosentti oli keskimäärin 43,5 prosenttia, kun taas muilla nousijoilla Elchellä oli 52,4 ja Huescalla 54,6. Cádizin laukaukset ovat usein huonoilta tonteilta ja joukkue keskitti eniten Segundassa. 

La Ligassa pallonhallintalukemat pienenevät entisestään. Jos joukkueella on pallo esimerkiksi 30-35 prosenttia ottelun aikana, on kovin vaikeaa luoda kovinkaan paljon konkreettista eteenpäin. Keskityksiä kertyi Segundassa 970 kappaletta, mutta määrän voisi kuvitella putoavan 700 keskityksen pintaan pääsarjatasolla. Joukkue otti myös 12 punaista kauden aikana, joten hermokontrollissa on kehittämisen varaa. 

Fokus Cádizilla on varmasti erikoistilanteissa sekä suunnanmuutoksissa. Olen henkilökohtaisesti yllättynyt, jos joukkueen xG/p90 on yli maalin verran, kun kausi laitetaan pakettiin. Jos Cádiz mielii taistella tosissaan sarjapaikasta pitäisi xGA/p90-lukemat (maaliodottama omaan päähän) pitää keskimäärin 1.50 pinnassa, mikä ei varmasti ole helppo tehtävä, sillä Segundassa vastaava lukema oli noin 1.30. 

Yleensä puolustus ensin -lähestymistapa on paras lääke sarjassa säilymiselle, mutta Cádiz ei yksinkertaisesti toteuta tätä tarpeeksi hyvin. Jos ei kontrolloi pelivälinettä, pitäisi kontrolloida tilaa. Se on käytännössä kuin jalkapallon raamattu. Cádiz ei kuitenkaan kontrolloi kumpaakaan.

Vastustajat luovat tilanteita jatkuvalla syötöllä ja oma oppurtunismi tuskin kantaa pitkälle. Voin toki olla väärässä. Kaikki muu kuin putoaminen olisi todellinen yllätys, mutta hullumpia asioita on tapahtunut ennenkin. 

Joukkue tarvitsee kuitenkin samanlaisen positiivisen lumipalloefektin kauden alkuun kuin Segundassa. Luonnollisesti toki huomattavasti pienemmässä skaalassa, mutta kuitenkin. Tuloksia on revittävä tavalla tai toisella ja samalla on toivottava, että onni suosii jatkossakin.

Tärkein pelaaja - Álex Fernández

Hyökkäävä keskikenttäpelaaja pelasi uransa parhaan kauden. Suuren osan urastaan Segundassa viettänyt 27-vuotias Álex on kuulunut seuraan saapumisensa jälkeen Cádizin ehdottomiin avainpelaajiin.

Veljensä Nacho Fernándezin tapaan Real Madridissa jalkapallo-oppinsa saanut Álex ei ole koskaan ollut sen kummoisempi maalintekijä, mutta päättyneellä kaudella hän viimeisteli peräti 13 maalia Segundassa. Ottaen huomioon sen, että Álex teki viime kaudella enemmän maaleja kuin kolmella aiemmalla kaudella yhteensä, on luonnollista pitää keskikenttäpelaajaa Cádizin sarjanousun takuumiehenä.

Vaikka maalit ratkaisevat otteluita ja tuovat lisää pisteitä sarjanousua varten, ei Álexia voi ainoastaan arvostaa ja analysoida maaliensa vuoksi, sillä pelaajalla on monia muitakin pelillisesti jopa tärkeämpiä ominaisuuksia. Álex ei ole koskaan ollut teknisesti kaikista taitavin, ja se on kenties yksi suurimmista syistä siihen, ettei Álex ole koskaan saanut todellista mahdollisuutta pääsarjassa.

Álex on kuitenkin fyysisesti vahva ja loistava kaksinkamppailupelaaja, joka kykenee pelaamaan monellakin eri pelipaikalla. Hyökkäävänä keskikenttäpelaajana tunnettu Álex voi pelata myös ilman sen suurempia ongelmia keskikentän pohjalla kaksinkamppailukykynsä vuoksi ja on päävalmentaja Álvaro Cerveralle elintärkeä pelaaja monipuolisuutensa avulla.

Arvio

Sija: 19

Cádizin nousu Segunda B:stä aina La Ligaan asti valmentaja Álvaro Cerveran alaisuudessa on ollut tuhkimotarina. Tähän se kuitenkin päättyy.

Cádiz ei missään nimessä ole naiivi joukkue, vaan se pelaa omilla vahvuuksillaan sekä selkeän pelillisen filosofian mukaan. Paljon pelaajia pallon alle ja fokus positiivisiin suunnanmuutoksiin sekä erikoistilanteisiin. Joukkue piti todella vähän palloa Segundassa, mutta La Ligassa lukemien tippuminen entisestään tarkoittanee todella vaikeita ja pitkiä jaksoja puolustussuuntaan. Materiaali ei kestä tätä.

Kaikki muu kuin putoaminen olisi todella iso yllätys, ja Cádiz sekä Elche ovat selkeästi kaksi sarjan heikointa joukkuetta. Cádizin opportunismi ja konservatiivinen lähestymistapa takaavat ehkä pykälän korkeamman sijoituksen. Ihmeitä ja onnea tarvitaan rutkasti, jos Cádiz haluaa pelata korkeimmalla sarjatasolla myös ensi kaudella.

Ihanneavaus

Kokokoonpanolista

# PelaajaPPPelipaikkaIkä
1Jeremías LedesmaMVMaalivahti13.2.1993
13David GilMVMaalivahti11.1.1994
-Dani SotresMVMaalivahti21.5.1993
3FaliKPToppari12.8.1993
4Marcos MauroKPToppari9.1.1991
16Juan CalaKPToppari26.11.1989
-Varazdat HaroyanKPToppari24.8.1992
19Pedro AlcaláKPToppari19.3.1989
-Jean-Pierre RhynerKPToppari15.3.1996
22Alfonso EspinoVPVasen laitapuolustaja5.1.1992
-José MatosVPVasen laitapuolustaja6.5.1995
20Iza CarcelénOPOikea laitapuolustaja23.4.1993
15Carlos AkapoOPOikea laitapuolustaja12.3.1993
2Jens JönssonPKKPuolustava keskikenttä10.1.1993
-Tomás AlarcónPKKPuolustava keskikenttä19.1.1999
-Sergio GonzálezPKKPuolustava keskikenttä14.5.1997
5Jon Ander GarridoPKKPuolustava keskikenttä9.10.1989
6José MariPKKPuolustava keskikenttä6.12.1987
8Álex FernándezHKKHyökkäävä keskikenttä15.10.1992
11Jorge PomboHKKHyökkäävä keskikenttä22.2.1994
10Alberto PereaVHVasen laitahyökkääjä19.2.1990
-Gaspar PanaderoVHVasen laitahyökkääjä9.12.1997
7Salvi SánchezOHOikea laitahyökkääjä30.3.1991
14Iván AlejoOHOikea laitahyökkääjä10.2.1995
24Filip MalbasicOHOikea laitahyökkääjä18.11.1992
-David MayoralOHOikea laitahyökkääjä5.4.1997
-Álvaro GiménezKHKeskushyökkääjä19.5.1991
9Choco LozanoKHKeskushyökkääjä25.4.1993
18Álvaro NegredoKHKeskushyökkääjä20.8.1985
-Caye QuintanaKHKeskushyökkääjä20.12.1993
-Nano MesaKHKeskushyökkääjä5.2.1995

Kim Keränen, Tuukka Ikkeläjärvi, Jaakko Perttilä
Twitter: @KeranenKim, tuukka_21, @JaakkoPerttila


ENNAKKOSUOSIKKI ITALIALLA MIELETÖN KERROIN 20.00!

1. Siirry Betssonille ja avaa pelitili
2. Pelaa 1€ Italian voitolle Itävallasta korotetulla kertoimella 20.00
3. Jos Portugali voittaa saat 20€ (voitot puhtaana käteen, ei kierrätystä)