Karim Benzema on totisesti ollut liekeissä La Liga -kauden 2021-2022 alussa. Pitkälti kokenutta ranskalaishyökkääjää saadaan kiittää siitä, että Real Madrid on paukutellut maaleja huimaan tahtiin ja on ottanut paikkansa La Ligan kärjestä.

Real Madrid on tehnyt kuuden ensimmäisen sarjakierroksen aikana komeat 21 maalia, keskimäärin 3,5 maalia per peli. Yksikään La Liga -joukkue ei ollut aloittanut kautta näin tehokkaasti kahdeksaan vuoteen, eikä Real Madrid itse 34 vuoteen. Parannusta viime kauteen ensimmäisten kuuden kierroksen ajalta on peräti 12 maalia.

Keskiviikkoiltana Benzema teki Mallorcan verkkoon kaksi maalia, jotka nostivat hänet kymmenenneksi pelaajaksi joukkoon, jotka ovat tehneet La Ligassa vähintään 200 maalia.

MisterChip (English)

@MisterChiping
RMA 6-1 MLL (FT) - Real Madrid have scored 21 goals in the first 6 matchdays, a feat not achieved by any team since Barcelona in the 2013-14 season. Real Madrid hadn't scored so freely since the 1987-88 season (in the heyday of La Quinta del Buitre).

Karim Benzema sai tilastopalvelu WhoScoredilta arvosanakseen täyden kympin. WhoScored on jakanut kympin tämän kauden kaikissa La Liga -otteluissa vain kaksi kertaa, ja molemmilla kerroilla 10.0 on mennyt juuri Benzemalle.

WhoScored.com

@WhoScored
🔟 There have only been two perfect WhoScored 10 rated performances in La Liga this season...

⭐ Karim Benzema is responsible for both of them

Benzema johtaa luonnollisesti La Ligan maalitilastoa kahdeksalla tekemällään maalilla. Eroa seuraavaan, viisi maalia tehneeseen seurakaveri Viniciukseen on kolme maalia. Myös maalisyöttötilastoa sama kaksikko johtaa. Benzemalla kun on maalisyöttöjä huimat seitsemän, ja Viniciuksella toiseksi eniten, kolme.

Benzeman tekemät kahdeksan maalia on yhtä paljon kuin koko Barcelonan joukkue on tehnyt alkukauden aikana ennen torstai-illan ottelua Cádizia vastaan. Pienempiin maalimääriin sarjaotteluissaan ovat saaneet tyytyä alkukauden aikana muun muassa Juventus, Tottenham ja Arsenal. La Ligassa Real Madridin lisäksi Benzemaa enemmän maaleja ovat tehneet vain Valencia (11), Rayo Vallecano (10) ja Atlético Madrid (9).

WhoScored.com

@WhoScored
👀 Goals scored in Europe's top 5 leagues this season:

Karim Benzema - 8
Barcelona - 8
Juventus - 7
Tottenham - 3
Arsenal - 2

🤷‍♂️ Oh, and Benzema has seven assists. In just six games

Karim Benzema ei ole vielä koskaan yltänyt Ballon d’Or -äänestyksessä kymmenen parhaan joukkoon, ja miehen paras sijoitus äänestyksessä on kuudestoista. Jos tahti jatkuu kauden loppuun asti edes lähellekään yhtä hurjana, voinee Benzema varautua uransa parhaaseen sijoitukseen Ballon d’Or -äänestyksessä viimeistään ensi vuonna.