Karim Benzema paljasti roolimallinsa: ”Kukaan ei ole antanut meille mitään ilmaiseksi”

© Kuva: Getty Images

Karim Benzema on edustanut Real Madridia pian 12 vuoden ajan.

Benzema saapui Real Madridiin Lyonista kesällä 2009. Vuosien saatossa Benzema on noussut Real Madridin seurahistorian parhaiden maalintekijöiden joukkoon.

Ranskalaiskärjen pokaalikaappi hakee vertaistaan. Mukaan mahtuu neljä Mestarien liigan voittoa ja kolme La Ligan mestaruutta.

Benzema käväisi El Paísin haastattelussa ja puhui muun muassa Cristiano Ronaldon lähdöstä. Ronaldo lähti Real Madridista Juventukseen kesällä 2018.

– Olin hyvin onnellinen pelatessani hänen kanssaan. Silti Ronaldon poistuttua olen saanut erilaisen roolin. Hän teki 50 maalia kaudessa ja minun oli sopeuduttava hänen pelityyliinsä. Hän on yksi maailman parhaista pelaajista ja olin onnellinen hänen rinnallaan.

Benzema kasvoi Lyonin turvattomissa lähiöissä ja tietää, miten vaikea sieltä on ponnistaa ylös. Benzeman mielestä jalkapalloilijan huipputulot eivät välttämättä tee ihmistä onnelliseksi.

– Tulen lähiöstä, jossa asiat olivat hyvin vaikeita. Kun näit vanhempia poikia, jotka olivat pukeutuneet hyvin ja ajoivat hienoilla autoilla, halusin olla kuin he. Raha auttaa monissa asioissa, mutta et tarvitse miljoonia ollaksesi onnellinen.

– Minulla ei ole esikuvia, mutta roolimalleja löytyy. Jalkapallossa roolimallini oli Ronaldo Nazario. Sen lisäksi kunnioitan paljon Mike Tysonia, koska me molemmat olemme nousseet vaikeista lähtökohdista. Kukaan ei ole antanut meille mitään ilmaiseksi.


PÄIVÄN VIHJE: PSG – BAYERN MÜNCHEN

Pariisin kevätilta tarjoaa aivan uskomattoman herkulliset lähtökohdat PSG – Bayern München -matsille