”En tule unohtamaan tätä koskaan” – Ranskan A-maajoukkueen päävalmentaja tyrmistyi Karim Benzeman syytöksistä

© Kuva: Getty Images

Karim Benzema pelasi viimeisen maaottelunsa lokakuussa 2015.

Ranskan A-maajoukkueen päävalmentaja Didier Deschamps ei ole sen jälkeen kutsunut Real Madridin hyökkääjää maaotteluihin.

Deschamps pudotti Benzeman lopullisesti maajoukkueesta, kun hyökkääjän kiristyskohu nousi julkisuuteen reilut viisi vuotta sitten. Benzemaa ja kärjen ystäviä syytetään Mathieu Valbuenan kiristämisestä.

Marcan mukaan kaksi ranskalaismiestä sai haltuunsa Valbuenan kuvaaman seksivideon. Miehet ottivat yhteyttä Benzeman ystäviin saadakseen hyökkääjän huomion. Benzema on kertonut yrittäneensä vain auttaa Valbuenaa, mutta syyttäjän mukaan myös hyökkääjä on osallinen kiristykseen.

Benzema vietti yön putkassa syksyllä 2015, kun tapaus nousi julkisuuteen.

Versailles’n tuomioistuin tiedotti viime viikolla Benzeman joutuvan oikeudenkäyntiin kiristyskohun seurauksena.

Benzema on julkisesti syyllistänyt ja haukkunut Deschampsia, sillä luotsi ei suostu kutsumaan häntä takaisin Ranskan A-maajoukkueeseen.

Marcan haastattelussa Benzema sanoi aikoinaan rasististen ihmisten mielipiteiden vaikuttavan Deschampsiin niin paljon, ettei valmentaja kutsu Benzemaa maajoukkueeseen.

Deschamps tyrmistyi Benzeman kommenteista ja totesi hiljattain RTL:n haastattelussa, ettei kykene unohtamaan niitä koskaan.

– Se jättää ikuisen aukon välillemme. Vaikka ajan kanssa asiat unohtuvat, niin en kykene unohtamaan tätä. Tämä ei liity ainoastaan Benzemaan. Myös muut ihmiset ovat antaneet sellaisia kommentteja, jotka ovat vaikuttaneet perheeseeni.

– Kun valmentajan valintoja, taktiikkaa tai taitoja arvostellaan, on se täysin normaalia, eikä se haittaa, mutta tässä ylitettiin selvästi raja. Tämä vaikuttaa minuun ja perheeseeni ja se on mielestäni anteeksiantamatonta. Joidenkin asioiden sanominen synnyttää fyysistä tai verbaalista riitaa. Kärsin sen seurauksista. Emme voi unohtaa tätä, enkä tule unohtamaan sitä koskaan, Deschamps päätti.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.