Karim Benzema ylistää Real Madridin seuralegendaa: ”Hänen takia rupesin katsomaan jalkapalloa”

© Kuva: Getty Images

Real Madridin ykköshyökkääjä Karim Benzema sanoo fanittaneensa seuran entistä brasilialaistähteä Ronaldoa pienestä pitäen.

Ronaldo, 44, edusti Madridia vuosina 2002-2007 ja teki seuralle 177 ottelussa yhteensä 104 maalia. Benzema, 32, siirtyi Madridiin kaksi vuotta Ronaldon lähdön jälkeen, ja hän on ylittänyt kaikki idolinsa saavutukset Espanjassa. Ranskalaiskärki on tätä nykyä jo Real Madridin historian viidenneksi paras maalintekijä 250 osumallaan.

Benzema kertoi Movistarin haastattelussa, että hän tutki nuorena Ronaldon pelaamista ja yritti poimia siitä asioita omaan tekemiseensä.

– Ronaldo oli idolini nuoresta asti. Hänen takia rupesin katsomaan jalkapalloa.

Ronaldo voitti urallaan kaksi maailmanmestaruutta. Kuva: Getty Images

– Seurasin hänen liikkumistaan ja yritin kopioida häntä. Mutta kukaan ei ollut hänen kaltaisensa. Ihailin häntä valtavasti. Jotkut pelaajat olivat yhtä nopeita, mutta kellään ei ollut yhtä hyvää pallokontrollia ja harhautuksia vauhdissa.

– Ihmiset luulevat, että hän vain teki maaleja, mutta hän pystyi kaikkeen. Hyökkääjän on pystyttävä moniin asioihin, ei pelkästään maalien tekemiseen. Hän oli siitä täydellinen esimerkki. Opin paljon häneltä ja Zinédine Zidanelta.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.