Pelikaverilta suitsutusta huippuvireiselle Karim Benzemalle: ”Hyökkäyksemme johtaja”

© Kuva: Getty Images

32-vuotias Karim Benzema oli mahtavassa vireessä, kun Real Madrid pelasi koronatauon jälkeen La Ligassa tappiottoman loppukauden ja paineli Barcelonan ohi mestariksi. Ranskalaishyökkääjä teki 11 ottelussa seitsemän maalia ja syötti kaksi, ollen Realin ylivoimaisesti paras maalintekijä kaudella 2019-2020. Ainoastaan Lionel Messi teki sarjassa Benzemaa enemmän maaleja. Messin maalimäärä oli 25, Benzeman 21.

Katseet kääntyvät Benzemaan myös perjantaina, kun Real Madrid ajaa Manchesterissa takaa Cityn 2-1 -johtoa Mestarien liigan neljännesvälierien avausosan jälkeen. Ensimmäinen osaottelu pelattiin ennen koronataukoa helmikuussa Madridissa.

Benzemalle vuolaita kehuja AS:n haastattelussa jakoi hänen maanmiehensä, Madrid-toppari Raphaël Varane.

– Hän on mahtavassa vireessä. En ole yllättynyt hänen taidoistaan, sillä tunnemme ne, mutta nyt hän repii niistä kaiken irti, Varane suitsutti.

– Benzemalla on näinä hetkinä sokea itseluottamus. Hän on oman pelinsä huipulla. Hän on löytänyt täyden kypsyyden, ja siitä on joukkuelle hyötyä. Olemme tietysti erittäin iloisia.

– Hän on hyökkäyksemme johtaja, joka antaa meille paljon. Ei ainoastaan maaliensa ansiosta, vaan myös syötöillään ja liikkeillään. Hän antaa joukkueelle mahdollisuuden kehittää pelaamistaan. Juuri nyt Benzemalla on kokemusta, tasoa ja hän on mahtavassa fyysisessä kunnossa.

Benzema ohitti äskettäin myös Thierry Henryn Mestarien liigan parhaana ranskalaisena maalintekijänä.

– Joo, hänen tilastonsa ovat erittäin hyvät. Lisäksi hän syöttää paljon maaleja, tekee peliä ja on erittäin tehokas. Hän on kokonaisvaltainen ysi, Varane summaa.


JUVENTUS – BARCELONA
25€ LIVEVETO

1. Avaa pelitili Betsafelle.
2. Talleta vähintään 20€ ja aktivoi 100% talletusbonus.
3. Saat pelitilillesi heti Juventus – Barcelona otteluun 25€ ilmaisen livevedon.