Florentino Pérezin mielestä Karim Benzeman pitäisi voittaa Ballon d’Or: ”Hän on maailman paras pelaaja”

© Kuva: Getty Images

Real Madridin presidentti Florentino Pérez toteaa, että Karim Benzema on maailman paras pelaaja ja ansaitsee voittaa Ballon d’Orin autettuaan joukkueensa jälleen yhteen La Ligan mestaruuteen.

Real Madrid varmisti mestaruutensa torstaina, kun se voitti Villarrealin 2-1-lukemin Estadio Alfredo di Stefanolla. Benzema teki Los Blancosin ensimmäisen maalin, joka oli hänen 21. sarjaosumansa tällä kaudella.

– Benzeman pitäisi voittaa Ballon d’Or. En ole nähnyt viimeisen vuoden aikana yhtäkään pelaajaa, joka olisi niin hyvä kuin hän, Pérez kertoi El Transistorille mestaruuden ratkettua.

Benzeman maalit ovat tuottaneet Real Madridille peräti 16 pistettä kuluneella La Liga -kaudella. Mestarien liigassa hän on osunut neljästi seitsemään peliin.

– Benzema on ollut maailman kritisoiduin pelaaja, mutta hän on oikeasti maailman paras pelaaja, Pérez jatkoi seuraavana aamuna COPE:lle.

– Ottaen huomioon hänen pelitapansa, hän on luontevampi keskushyökkääjä kuin esimerkiksi Zinédine Zidane tai Ronaldo Nazario. Hän on ollut täällä vuodesta 2009, mikä kertoo kaiken oleellisen.