Valioliiga-jätti tarjosi suurempaa summaa, mutta Karim Benzema valitsi Real Madridin – ”Meillä oli kaksi tarjousta pöydällä”

© Kuva: Getty Images

Real Madrid voitti kymmenen vuotta sitten taistelun Karim Benzemasta, vaikka Manchester United teki ranskalaishyökkäjästä isomman tarjouksen.

Benzema, 31, siirtyi Madridiin kesällä 2009 kasvattajaseurastaan Lyonista 35 miljoonan euron siirtokorvausta vastaan. Hän on osoittautunut vähintäänkin hintansa arvoiseksi, sillä hän on tätä nykyä yksi Madridin seurahistorian parhaista maalintekijöistä. Benzema on pelannut Real Madridissa 483 ottelua ja tehnyt niissä yhteensä 236 osumaa. Pian hän siirtynee maalitilastossa viidenneksi ohittaen Ferenc Puskásin.

Lyonin presidentti Jean-Michel Aulas kertoi beIN Sportsin haastattelussa, että Manchester United teki Benzemasta paremman tarjouksen, mutta hyökkääjä sai tahtonsa läpi ja siirtyi Madridiin.

– Meillä oli kaksi tarjousta pöydällä, kun Karim oli lähdössä Lyonista. Yksi oli Manchester Unitedilta ja toinen Real Madridilta.

– Karim tuli tapaamaan minua, se oli osoitus suhteestamme ja välisestämme luottamuksesta. Hän sanoi minulle, että hänen unelmansa on pelata Real Madridissa.

– Lopulta hän siirtyi Madridiin summalla, joka oli pienempi kuin Manchester Unitedin tarjous.

Kuluvalla kaudella Benzema on pelannut 18 ottelua, joissa hän on viimeistellyt yhteensä 14 maalia ja syöttänyt kuusi.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.