Suurimmat otsikot Real Madridin 6-0 -murskavoitossa Galatasaraysta vei 18-vuotias hattutempun tehnyt Rodrygo. Hyvin brassinuorukaista kuitenkin komppasi kokenut Karim Benzema, joka teki kaksi maalia ja syötti yhden.

Benzemalle ilta oli historiallinen. Hänestä tuli Lionel Messin ohella vasta toinen pelaaja, joka on tehnyt vähintään yhden maalin 15 Mestarien liiga -kaudella peräkkäin. Lisäksi ranskalainen ohitti seuralegenda Alfredo Dí Stefanon euromaalien määrässä. 50 maalia eurokentillä tehneen Benzeman edellä on Real Madridin pelaajista enää Raúl (66) ja Cristiano Ronaldo (105).

OptaJose

@OptaJose
15 - Karim Benzema is the second player to score in 15 consecutive Champions League seasons after Messi. Legend.

MisterChip (Alexis)

@2010MisterChip
Pues ya lleva 50.

MisterChip (Alexis)

@2010MisterChip
RMA 4-0 GAL (45’) - Benzema acaba de igualar a Di Stéfano como tercer máximo goleador del Real Madrid en TODA la historia de la Copa de Europa (49 tantos cada uno). Por delante de ambos, Cristiano (105) y Raúl (66).

Valmentaja Zinedine Zidane totesi pelin jälkeen suojattinsa painelevan seuraavaksi Raúlin kimppuun.

– Benzema kertoo parhaillaan Real Madridin historiaa. Hänen numeronsa puhuvat puolestaan. Di Stéfanon kanssa samalla viivalla oleminen on hyvin tärkeää. Nyt hänen edellään on Raúl ja sen jälkeen Cristiano, Zidane totesi.

– Kaikki jalkapallon ystävät pitävät Benzeman pelaamisesta. Hän pelaa hyvin yhdessä muiden kanssa. En usko Benzeman muuttaneen mitään. Hän on nyt kypsempi. Hän on isä, ja monet hänen elämänsä tapahtumat heijastuvat nyt kentälle.

– Olen erittäin iloinen Karimin puolesta. On totta, että hän ohitti seuralegendan, ja minusta se on mahtavaa. Me kaikki olemme siitä iloisia, Zidane jatkoi.

31-vuotias Benzema oli itse lehdistön edessä vaatimaton.

– En pidä itseäni legendana. Kun saavuin tähän seuraan, haaveeni toteutui, ja nyt koen oloni hyväksi. Olen todella onnellinen. Jos voin auttaa joukkuettani huipputasolle, jatkan samaan malliin, Benzema totesi.

Benzema myöntää nousseensa joukkueessa johtavaan rooliin.

– Kyllä. Minulla on enemmän itseluottamusta, ja jos voin auttaa pelikavereitani puhumalla kentällä, teen niin. Minulla on seurassa paljon kokemusta ja olen iloinen, jos sanani auttavat.

Lähde: AS