PSG:n päävalmentaja ylisti Real Madridin avainpelaajaa illan ottelun alla: ”Yksi maailman aliarvostetuimmista”

© Kuva: Getty Images

Real Madrid aloittaa taipaleensa Mestarien liigan lohkovaiheessa tänään, keskiviikkona, kun se kohtaa Ranskan suurseuran Paris Saint-Germainin vieraskentällä.

PSG:n päävalmentaja Thomas Tuchel on erityisesti pitänyt silmällä Madridin hyökkääjää Karim Benzemaa, jonka pelaamisesta hän suuresti nauttii. Ranskalaiskärki Benzema, 31, on pelannut tällä kaudella neljä ottelua ja tehnyt yhtä monta maalia.

– Tuntuu kuin hän olisi ollut Real Madridissa 25 vuotta! vitsaili Tuchel Marcan mukaan.

– Me näimme hänet Levantea vastaan, ja se oli pelottavaa. Hän on yksi maailman aliarvostetuimmista pelaajista.

– Hän on huippuluokan pelaaja, jota vastaan on todella vaikea puolustaa, koska hän ei pelaa vain ysipaikalla. Hän pelaa leveällä ja liikkuu joka puolella. Hän on laadukas pelaaja ja osaa myös keskittää. Hän on hyvä myös pääpalloissa. Mitä muuta voin sanoa?

Illan ottelu on varmasti tunteellinen hetki PSG:n maalivahdille Keylor Navasille, joka siirtyi seuraan vajaa kuukausi sitten juurikin Real Madridista. Samassa yhteydessä hänen maalivahtikollegansa Alphonse Areola siirtyi PSG:stä Madridiin lainalle Thibaut Courtois’n kirittäjäksi.

– Tietysti se on erityinen hetki hänelle (Navasille). Hän oli pitkään Real Madridin maalivahti ja saavutti siellä paljon, sanoi Tuchel.

– Maalivahdin pelipaikka on erityinen, koska siinä on yksin otettava vastuu virheistään, mutta hän on henkisesti todella vahva. Siksi hän pelasi Real Madridissa. Olen onnellinen, että hän on nyt meidän kanssamme.

– Hän hymyilee aina, on rauhallinen ja omaa mahtavan luonteen.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.