Karim Benzema iski aiemmin sunnuntaina hattutempun Athleticin verkkoon.

Hattutempun myötä ranskalaiskärki on onnistunut kuluvalla kaudella kaikissa kilpailuissa yhteensä 30 otteeseen maalinteossa. Kyseessä on kolmas kerta Benzemalle Real Madridissa, kun hyökkääjä rikkoo 20 sarjamaalin rajan.

Sunnuntaisten maalien myötä Benzema on tehnyt nyt kahdeksan peräkkäistä maalia Real Madridille ilman, ettei yksikään joukkuetoveri ole onnistunut tekemään välissä maaliakaan. Huhtikuun kolmannen päivän jälkeen Real Madridin pelaajista vain Benzema on onnistunut maalinteossa.

Yksikään pelaaja ei onnistunut siinä Real Madridin 117-vuotisen historian aikana ennen Benzemaa. Ei edes Real Madridin seurahistorian maalipörssin kärkinimi Cristiano Ronaldo. Ronaldo onnistui tekemään parhaillaan kuusi peräkkäistä maalia Real Madridille ilman, etteivät muut joukkuetoverit onnistuneet sinä aikana maalinteossa.

Jos Benzema onnistuu torstaina tekemään maalin Coliseumilla Getafen verkkoon, nousee hyökkääjä jakamaan La Ligan ennätystä. Vain Sportingin Quini, Barcelonan Leo Messi ja Real Sociedadin Kodro ovat tehneet seuralleen yhdeksän peräkkäistä maalia La Ligassa.