Muhiiko Barcelonassa taas skandaali? – Puheenjohtajaehdokas haluaa Josep Maria Bartomeun maksumieheksi kummallisiin laskuihin

© Kuva: Getty Images

Barcelonan väliaikainen puheenjohtaja Carles Tusquets paljasti RAC1:n haastattelussa, että seuralle on saapunut kummallisia ja liian suuria laskuja.

Tusquets kertoi, ettei Barcelona aio maksaa niitä ja väliaikainen puheenjohtaja siirtää laskut uudelle puheenjohtajalle. Barcelonassa järjestetään puheenjohtajavaalit 24. tammikuuta.

Puheenjohtajavaaleissa ehdokkaana olevan Jordi Farrén mukaan Josep Maria Bartomeun pitäisi maksaa Tusquetsin mainitsemat laskut.

– Tusquetsin pitäisi palauttaa ne laskut niistä vastuussa oleville (Bartomeu), eikä seuraavalle seurajohdolle, kuten hän väitti tekevänsä.

– Seuran ei ole maksettava niitä. Epäluottamusäänestyksen vuoksi saamme selville näitä asioita ja seura ei ole joutunut maksamaan epäilyttäviä laskuja, Farré totesi.

Farré tunnetaan epäluottamusäänestyksen järjestäjänä. Bartomeu erosi puheenjohtajan paikalta ennen kuin Barcelonan jäsenet pääsivät äänestämään epäluottamusäänestyksessä Bartomeun tulevaisuudesta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.