Barcelonan seurapomolta isot kehut Real Madridin suuntaan: ”On nostettava hattua”

© Kuva: Getty Images

Barcelonan talousjohdon varapuheenjohtaja Eduard Romeu kehuu tapaa, jolla Real Madridin puheenjohtaja Florentino Pérez on johtanut seuraansa.

Barçan talousvaikeudet ovat esillä mediassa lähes päivittäin, mutta Real Madridin talous on paljon paremmalla tolalla, mistä kertovat muun muassa Kylian Mbappén ja potentiaalisesti Erling Braut Hålandin tavoittelu. Madrid teki jo menneenä kesänä Mbappésta yli 150 miljoonan euron tarjouksen Paris Saint-Germainille.

– On mahdollista, että he hankkivat Mbappén ja Hålandin. Real Madrid on iso ja todella vahva seura, kommentoi Romeu COPE:n haastattelussa.

– Jos me olisimme hoitaneet asiamme huolellisesti viime vuosina, olisimme samassa tilanteessa. Florentino Pérezille on nostettava hattua siitä, miten hän on hoitanut seuraansa. Kukaan ei käytä herra Péreziä hyväkseen ekonomisella tai liiketaloudellisella tasolla.

– Ihailen häntä suuresti liiketaloudellisella ja henkilökohtaisella tasolla, ja hän on ollut erittäin hyväntahtoinen aina, kun olemme tavanneet. Minulla on vain hyvää sanottavaa hänestä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.