Barca-toppari ilmaisi huolensa puolustuksen pitävyydestä: ”Vastustaja tekee jokaisesta maalipaikasta maalin”

© Kuva: Getty Images

Barcelona piti kyntensä tiukasti mukana La Ligan mestaruustaistelussa, kun se kukisti Valencian vieraissa sunnuntai-iltana maalein 3-2. Ottelun kaikki maalit nähtiin toisella puoliajalla, ja muutama niistä oli erittäin komeakin.

– Teimme mitä meidän pitikin tehdä, eli voitimme, vaikka peli olikin kummallinen, Barcelonan toppari Clement Lenglet kommentoi pelin jälkeen.

Barcelona on päästänyt neljässä viimeisessä ottelussaan yhteensä seitsemän maalia, vähintään yhden jokaisessa. Tehokas hyökkäys on tuonut pisteitä, mutta puolustuksen pitävyys huolettaa myös Lenglet’tä.

– Viimeisissä otteluissa jokaisesta vastustajan maalipaikasta on tullut maali. Siksi meidän on oltava puolustuksessa tarkempia. Tänään tosin Valencian toinen maali oli vähän huonoa onnea, sillä laukaus oli pysäyttämätön, ranskalainen totesi Carlos Solerin vajaasta 27 metristä lähteneestä unelmavedosta.

– Torstaina (Granadaa vastaan) koko joukkue epäonnistui, ja se tappio teki meille todella kipeää. Olemme kuitenkin näyttäneet, että voimme ja haluamme taistella tästä mestaruudesta.

– Näytimme, että meillä on kärsivällisyyttä. Meiltä puuttui vähän pelinopeutta, mutta hyödyimme Valencian väsymisestä. Silloin Leo ja Antoine onnistuivat hyödyntämään aukkoja. Nyt jaossa on vielä 12 pistettä, ja taistelemme joka pelissä kuin se olisi viimeinen.

Lähde: Mundo Deportivo


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.