Barcelonassa droppaillaan isompia ja isompia nimiä – Ronald Koeman odottaa, kunnes puheenjohtaja on oikeasti valittu

© Kuva: Getty Images

Barcelonan puheenjohtajakisaa vaikutetaan käytävän julkisuudessa niin, että jokainen kandidaatti vuorollaan antaa mitä hulppeampia ”lupauksia” seuran uuteen loistoon nostavista superhankinnoista. Maanantaina tällaisia kuultiin Toni Freixan taholta – esiin joissain kommenttien tulkinnoissa nostettiin jopa konkreettisesti Kylian Mbappén ja Erling Braut Hålandin nimet. Mainittiinpa myös, että itsestään selvät otsikkomagneetit voisivat pukea Blaugrana-paidan päälleen samaan aikaan.

Tällä hetkellä ihan sen oikean, olemassa olevan Barcelonan joukkueen, ja kaikkien sen ongelmien kanssa taisteleva valmentaja Ronald Koeman kommentoi huhuiluja tiistain pressissään tavalla, joka antaa olettaa jalkojen olleen edes jotenkin maassa kiinni.

– En tiedä onko tässä mitään perää, enkä voi sanoa asiaan mitään, ennen kuin olen tavannut uuden puheenjohtajan. Meidän on odotettava, kunnes edes tiedämme kenestä uusi puheenjohtaja tulee.

Puheenjohtajavaali käydään 7. maaliskuuta, jonka jälkeen asioista puhuttaneen taas hieman maanläheisempiin sävyihin.

– Seuraava puheenjohtaja aikanaan päättää, mikä on seuran, joukkueen ja valmentajan tulevaisuus, nähdessään todelliset mahdollisuudet. Minä odotan maaliskuun kahdeksanteen päivään.

Lähde: Marca


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.