Ronald Koeman vaitonainen huhuista Barcelonan palkanmaksuvaikeuksia koskien: ”Minun täytyy kysyä”

© Kuva: Getty Images

Atlético Madridin ja Real Madridin jo pudottua Copa del Reystä, La Ligan tämänhetkisestä kärkikolmikosta ainoastaan Barcelona on enää mukana cupissa. Barca kohtaa tänään keskiviikkona vieraskentällä Segundassa pelaavan Rayo Vallecanon. Palkintona on paikka puolivälierissä eli kahdeksan parhaan joukossa.

Espanjalaismediassa levisi tiistaina huhuja, joiden mukaan talousvaikeuksista kärsivä Barcelona ei olisi kyennyt maksamaan pelaajilleen lainkaan palkkaa tammikuussa. Valmentaja Ronald Koemanilta kysyttiin asiasta cup-ottelua pohjustaneessa lehdistötilaisuudesta, mutta hän oli asiasta vaitonainen.

– En tiedä, onko se totta. Minun täytyy kysyä, Koeman vastasi.

Itse otteluun Koeman vakuutteli Barcelonan lähtevän tosissaan. Aiemmat cup-kierrokset ovat osoittaneet alemmilla sarjatasolla pelaavien joukkueiden yllätysvalmiuden pääsarjaseuroja vastaan.

– Heidän sarjatasonsa on alempi, mutta Rayon taso on pääsarjan luokkaa. Ottelusta tulee vaikea, ja meidän on oltava ottelussa skarppeina päästäksemme jatkoon, Koeman totesi.

Pelaajarotaatiosta Koeman ei suuria paljastuksia tehnyt. Väsyneet pelaajat lepäävät, mutta muutoin otteluun aiotaan lähteä vahvalla kokoonpanolla.

– Valitsemme vahvan avauskokoonpanon päästäksemme jatkoon. Tiedämme cupin olevan lyhin tie voittaakseen jotain.

– Cupissa on mukana vain vahvoja joukkueita. Atléticon ja Realin kalenteri selkiytyi niiden pudottua, ja se on heille etu. Minä pelaan kuitenkin mieluummin kolmen päivän välein.

Lionel Messi on kärsinyt kahden ottelun pelikieltonsa ja on Koemanin mukaan valmis taas pelaamaan.

– Messillä on kovat halut pelata ja voittaa asioita. Hän on voittava pelaaja, joka janoaa mestaruuksia. Ilmoitan joukkueen huomisaamuna (keskiviikkona), ja iltapäivällä nähdään, pelaako hän.

– Tavallaan meille oli hyvä, että hän sai levätä. Hän on nyt tuore, eikä hänellä ole vaivoja. Voittaaksemme jotain tarvitsemme hyväkuntoista Messiä.

Ottelu alkaa Suomen aikaa kello 22.

Lähde: AS


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.