FC Barcelona tiedotti myöhään maanantai-iltana, että kaksi sen taustaryhmän jäsentä on saanut koronavirustartunnan. Sairastuneiden nimiä ei kerrottu julkisuuteen.

Tartuntojen johdosta tiistain aamuharjoitukset sekä Ronald Koemanin lehdistötilaisuus on päätetty perua. Treenit oli määrä pitää Suomen aikaa kello 12, ja lehdistötilaisuus heti sen jälkeen.

FC Barcelona

@FCBarcelona
Two members of the first team staff test positive for Covid-19

Barcelonan koko joukkueelle tehdään tiistaiaamuna uudet koronatestit. Mikäli testeissä ei paljastu uusia tartuntoja, aiotaan harjoituksille etsiä mahdollisimman pian uusi ajankohta.

Barcelonaa läheltä seuraavan toimittaja Alfredo Martínezin mukaan keskiviikon ohjelmassa oleva ottelu Athletic Bilbao-Barcelona on vaarassa. Koko Barcelonan joukkue matkusti sunnuntaina kahdella bussilla Huescaan ja takaisin vierasotteluaan varten. Mahdollisia altistumisia lienee siis useita.

Alfredo Martínez

@Alfremartinezz
Hoy tocaba hacer pruebas PCR a toda la plantilla del Barcelona previa al choque ante el Ath. Bilbao . El problema está en que la plantilla viajó ayer mismo en dos autobuses a Huesca . El riesgo de contagio es evidente. Todo en duda

Athletic Bilbao-Barcelona pitäisi pelata keskiviikkoiltana kello 22. Se oli kalenterissa alun perin toisella kierroksella, mutta siirrettiin tälle viikolle. Bilbaon ottelu on järjestyksessä toinen Barcelonan neljän perättäisen vierasottelun putkessa. Barcelonan on määrä lähteä matkaan keskiviikkoaamuna.