Barcelona voitti Real Sociedsadin keskiviikkoiltana La Ligassa 2-1. Lue otteluraportti täältä.

Barcelonan peliesitys oli vakuuttava.

Ensimmäisellä jaksolla Barcelona oli suorastaan ylivoimainen ja paremmalla viimeistelyllä kamppailu olisi voinut ratketa jo avauspuoliskon aikana, mutta tauolle mentiin Barcelonan 2-1 -johtoasemassa. Toinen jakso oli maaliton.

Maalinteossa onnistunut Jordi Alba piti ottelua Barcelonan kauden parhaana.

– Nyt näimme todella hyvän Barcelonan. Olemme onnellisia peliesityksestämme. Osasimme kärsiä ottelun aikana vaikeissa paikoissa. Pelasimme loistavasti niin ensimmäisellä kuin toisellakin jaksolla. Tämän on annettava itseluottamusta pitkälle loppukaudelle. Kauden paras peli, Alba summasi.

Pedri oli samoilla linjoilla Alban kanssa.

– Kun asiat ei mene odotetusti, on turhautuminen normaalia, mutta nyt kykenimme osoittamaan sen, mitä osaamme. Sarjakärjen voittaminen antaa ekstramotivaatiota. Tiedämme, että meidän on tehtävä paljon töitä ja sarjaa on vielä paljon jäljellä.

Barcelonan päävalmentajan Ronald Koemanin mukaan joukkue pelasi parasta peliään ensimmäisellä jaksolla.

– Se oli varmasti kauden paras ensimmäinen jakso. Olimme hyviä pallollisena ja sen lisäksi prässäsimme laadukkaasti. Tällaisella pelillä voimme ajatella mestaruutta. La Ligassa voi käydä vielä vaikka mitä ja paljon on kiinni siitä, miten me itse pelaamme.