Barcelona ja Real Madrid kompuroivat lauantai-iltana La Ligan kierroksella. Barcelona hävisi Atlético Madridille 1−0 ja Real Madrid pelasi Villarrealin kanssa 1−1-tasapelin.

Jättiläisten hankaluudet nousivat luonnollisesti otsikoihin espanjalaislehdissä. Eritoten Sport ja Marca revittelivät suurseurojen pelien jälkeen.

Sportin etusivu oli otsikoitu Barcelonan nykytilaa kuvaillen isoin kirjaimin ”Mikä sotku!” ja sivustolla lukijoita odotti otsikko ”Houston, meillä on ongelma! Ja niin on Barcelonallakin”.

Marca puolestaan kirjoitti Barcelonan olevan huonoimmillaan 25 vuoteen. ”Tällä menolla Barcelona ei edes pääse ensi kaudeksi Mestarien liigaan” kertoi myös paljon lehtien reaktioista.

Lehdet keskittyivät suurelta osin Barcelonan tappioon, mutta myös Real Madrid sai tasapelin takia osansa. ”Ei ole hyvä asia, kun Mariano (Díaz) väläyttää eniten” ja ”(Thibaut) Courtois’n surkea saldo rangaistuspotkuissa sai jatkoa” olivat Real Madridiin liittyneitä otsikoita Marcassa.

La Ligan sarjataulukko näyttää tällä hetkellä yllättävältä. Kärkikolmikossa keikkuvat Real Sociedad, Atlético Madrid ja Villarreal. Real Madrid on neljäntenä ja Barcelona on vasta sijalla kymmenen.