Sport: Barcelona ja Juventus sopuun oudosta kolmen pelaajan vaihtokaupasta – Barcalle lisäksi 25 miljoonaa

© Kuva: Getty Images

Espanjalaislehti Sport kertoo, että Barcelona ja Juventus ovat päässeet alustavaan sopuun hämmentävästä vaihtokaupasta, jossa maisemaa vaihtaisi kaikkiaan kolme pelaajaa. Juventukseen matkaisi Barcelonan laitapuolustaja Nélson Semedo ja Barcelona saisi Miralem Pjanicin ja Mattia De Sciglion.

Erityisen hämmentäväksi kaupan tekee se, että Sportin mukaan Juventus maksaisi Barcelonalle lisäksi 25 miljoonan euron välirahaa.

Sport kertoo, että pitkään jatkuneet neuvottelut ovat muutenkin loppusuoralla. Pjanic ja De Sciglio ovat jo päässeet Barcelonan kanssa sopimusehdoista yhteisymmärrykseen. Semedon ja Juventuksenkin kerrotaan viimeistelevän omia sopimusehtojaan jo lähituntien aikana. Jos ja kun Semedo antaa suostumuksensa siirtoon, on kaikki valmista.

Sportin mukaan Semedon markkina-arvo on 50 miljoonaa euroa, joskin Transfermarkt listaa miehen 32 miljoonan mieheksi. Mattia De Sciglion markkina-arvo on Transfermarktin mukaan 9,5 miljoonaa euroa ja Miralem Pjanicin peräti 52 miljoonaa euroa. Bosnialaisen sopimus Juventuksen kanssa ulottuu vuoteen 2023.

Kuten yltä voi laskea, olisi kauppa Barcelonan kannalta lähes satumaisen hyvä. Se saisi keskikentälleen laadukkaan 30-vuotiaan pelaajan ja 25 miljoonaa euroa Lautaro Martínez-jahtiin. Kolme vuotta sitten hankittu Semedo, 26, on kyllä täyttänyt paikkansa Barcelonassa hyvin, mutta hänen tilalleen seura saisi vain vuotta vanhemman Italian maajoukkuepuolustajan. Tällä kaudella De Sciglio on tosin kärsinyt loukkaantumisista.

Jos kauppa valmistuu, pelaa koko kolmikko silti kyseisen kauden loppuun nykyisissä seuroissaan – myös elokuussa pelattavat Mestarien liiga -ottelun mukaan lukien.

Nelson Semedosta ovat olleet kiinnostuneita myös Manchester City ja Internazionale.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!