FC Barcelona on seurahistoriansa aikana voittanut Mestarien liigan neljä kertaa ja sen edeltäjä Euroopan Cupin kerran. Pokaaleista neljä on tullut vuosina 2005-2015. Tämä tarkoittaa, että Lionel Messin aikakaudella seura on onnistunut siinä neljästi. Lukema on suuri, sillä ainoastaan kuusi seuraa on historiansa aikana yltänyt neljään Mestarien liigan tai Euroopan Cupin voittoon.

Kaikesta huolimatta Barcelonan seuralegenda Andrés Iniesta on sitä mieltä, että katalonialaisseura ei ole menestynyt Mestarien liigassa tarpeeksi hyvin Messin aikakaudella.

– Barcelonan kaltaisella joukkueella, jossa Messi on mukana, olisi pitänyt voittaa Mestarien liiga useammin, Iniesta sanoi Olén haastattelussa.

– Jalkapallo on näin kovaa. Pelaat vaikeita vastustajia vastaan, joilla myös on taitoa. On tärkeää nauttia silloin, kun onnistut voittamaan jotain.

– Myös Argentiinalla on upeita jalkapalloilijoita ja kyseessä on maa, joka tuottaa erinomaisia pelaajia. Heidän joukossaan on myös hän, joka on minun mielestäni numero ykkönen. Tästä huolimatta he eivät ole onnistuneet menestymään.