Barcelona ja Man City vaihtamassa portugalilaispuolustajia – rahakin liikkuu?

© Kuva: Getty Images

Barcelonaa läheltä seuraava Sport kertoo, että Barcelona ja Manchester City ovat pitkällä neuvotteluissa pelaajakaupoista. Jos sopu syntyy, Barcelonan Nelson Semedo matkaisi Manchesteriin ja vastavuoroisesti Cityn João Cancelo Barcelonaan.

Mielenkiintoista on, että pelaajia yhdistää sekä pelipaikka että kansalaisuus. Molemmat pelaavat oikeina laitapuolustajina. 26-vuotias Semedo on pelannut Portugalin A-maajoukkueessa 14 ottelua ja vuotta nuorempi Cancelo 16.

Sportin mukaan on todennäköistä, että sopu siirrosta syntyy lähiviikkojen aikana. Manchester City maksaisi kaupankäynnissä Barcelonalle välirahana myös taloudellisen korvauksen.

Barcelona pyysi Semedosta alun perin 45 miljoonaa euroa. Toiseen suuntaan saapuva pelaaja pudottaisi luonnollisesti summaa todella tuntuvasti alaspäin. Transfermarktin arvioissa Cancelon markkina-arvo on 36 miljoonaa euroa ja Semedon 32 miljoonaa, mutta siitä huolimatta nimenomaan City maksaisi välirahan.

Semedo halusi siirtyä pois Barcelonasta jo viime kesänä, ja saikin kolme tarjousta muista seuroista. Yksi näistä seuroista oli Manchester City, joka tarjosi tuolloinkin 45 miljoonaa euroa, mutta Barcelona kieltäytyi neuvotteluista.

Manchester City maksoi Cancelosta Juventukselle viime kesänä 40 miljoonaa euroa. Barcelona puolestaan pulitti Benficalle Semedosta 35,7 miljoonaa euroa kesällä 2017.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 4-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle neljän maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!