Barcan futisjohdolle sapiskaa toisen lajin Barca-ikonilta: ”Seura on täysin rikki”

© Kuva: Getty Images

Barcelona päätti maanantaina, että sen jalkapallon edustusjoukkueen pelaajien kuukausipalkkoja lasketaan koronaviruskriisin ajaksi 70 prosentilla. Asiasta ilmoitti Instagram-tilillään joukkueen kapteeni Lionel Messi, joka kuitenkin samalla arvosteli seuran johtoa asian hoitamisesta.

– Ei taaskaan yllätä, että seuran sisällä on ihmisiä, jotka yrittävät saada meidät pelaajat huonoon valoon ja antaa meille painetta asian suhteen, johon olisimme joka tapauksessa suostuneet, Messi kirjoitti.

Barcelonan puheenjohtaja Josep María Bartomeu antoi vielä samana iltana haastatteluja katalaanimedialle. Bartomeu kertoi, että seuran ja pelaajien yhteinen tahto oli koko ajan sopia palkanalennuksista yhdessä.

Toinen Barcelona-ikoni, seuran käsipallojoukkueen pitkäaikainen kapteeni Enric Masip kuitenkin jyrähti Bartomeulle ja muulle seurajohdolle Twitterissä. Barcelonassa 14 kautta pelannut ja Espanjaa kaksissa olympialaisissa ja kuusissa MM-kisoissa edustanut Masip oli sitä mieltä, että palkanalennussaaga – ja se, ettei seurajohto koskaan tullut pelaajien puolustukseksi, kun näiden väitettiin vastustaneen leikkauksia – on vain yksi lisä Barcelonan epäonnistuneeseen politiikkaan.

– Olen kirjoittanut jo aiemminkin, että seura on täysin rikki. En puhu vain taloudellisesta puolesta, vaan myös henkilökohtaisesti ja inhimillisestä, Masip kirjoitti.

– He sallivat sen, että pelaajia läksytettiin (mediassa), vaikka he tiesivätkin, että yksityiskohdista sopiminen oli päivien kysymys. Tukena pitäisi olla aina.

Masip jatkoi ripitystä liittyen myös Bartomeun ylpeisiin puheisiin Barcelonan vakaasta taloudesta.

– Sanoin päiviä sitten, että Barca röyhistelee rintaansa seurana, jolla on suurin budjetti ja suurimmat tulot – todeten, ettei heillä mene taloudellisesti niin huonosti. He eivät kerro totuutta seuran tilasta.

– Pahinta on, ettei heillä ole aikomustakaan sanoa mitään, vaan jatkaa samaan malliin, Masip jyrähti.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!