Riskitön valinta Neymar vai nouseva tähti? Rivaldolta vinkki Barcelonalle: ”Hänellä on edessään vielä paljon pelejä”

© Kuva: Getty Images

Katalonialaislehtien mukaan FC Barcelona pohtii tällä hetkellä, tulisiko joukkueen tavoitella ensi kesänä Neymaria Paris Saint-Germainista vai Lautaro Martinezia Internazionalesta.

Neymarin kohdalla Barcelona varmasti tietäisi mitä saisi. Hän pelasi Camp Noulla usean kauden ajan ennen siirtoaan Pariisiin 220 miljoonalla eurolla. Lautaron etuna olisi kuitenkin se, että hän on viisi vuotta 27-vuotiasta Neymaria nuorempi. Hänestä voisi siis olla iloa pidemmäksi ajaksi kuin Neymarista.

Uransa jo lopettanut Barcelonan entinen pelaaja Rivaldo tarjoaa entiselle seuralleen ilmaisen vinkin. Hänen mielestään joukkueen tulisi panostaa isolla Neymariin, joka olisi valinnoista varmempi.

– Martinez on hyvä pelaaja, mutta hänen tulee vielä kehittyä ja kerätä kokemusta, että olisi huippupelaaja, Rivaldo sanoi Marcalle haastattelussa.

– Neymar olisi minulle aina ykkösprioriteetti Barcelonassa ja heidän tulisi panostaa nyt taloudellisesti, että saisivat hänet takaisin. PSG on varmasti valmis hyväksymään tarjouksia ja hänellä on vielä paljon pelejä edessään.

– Neymar ei olisi riski Barcelonalle.