MD: Barcelonalla on tänään iso päätös edessä – yksi vaihtoehto jo poissa laskuista

© Kuva: Getty Images

Barcelona pitää tänään, torstaina, kokouksen, jossa se päättää, ketä hyökkääjää se yrittää tavoitella tässä kuussa, kertoo Mundo Deportivo.

Barça on anonut La Ligalta erikoislupaa hankkia uusi hyökkääjä siirtoikkunan ulkopuolella, koska Ousmane Dembélé on reisileikkauksen jälkeen koko loppukauden sivussa.

Hänen lisäksi monivuotinen luottokärki Luis Suárez on polvivamman takia vielä noin kolme kuukautta sivussa, ja Barcelona luopui tammikuussa Carles Pérezistä (AS Roma) ja Abel Ruizista (Braga).

Mundo Deportivon mukaan Barcelonan päävalmentaja Quique Setién, urheilutoimenjohtaja Éric Abidal, toimitusjohtaja Oscar Grau ja siirtostrategisti Ramón Planes tapavat tänään valitakseen parhaan vaihtoehdon hyökkäyspään tuuraajaksi.

Lehtitietojen mukaan vaihtoehdot ovat Getafen Ángel Rodríguez, Real Betisin Loren Morón ja Alavésin Lucas Pérez. Barcelona oli kiinnostunut myös Real Sociedadin Willian Josésta, mutta baskiseura haluaa hyökkääjästään enemmän kuin Barcelona on valmis maksamaan.

Willian José on tehnyt tällä kaudella Real Sociedadille kahdeksan maalia. Kuva: Getty Images

Sociedad on ilmoittanut, että se haluaa Josésta 70 miljoonaa euroa, joka on hänen ulosostoklausuulinsa.

Ángel, Loren Morón ja Pérez taas istuisivat Barcelonan budjettiin. Mundo Deportivo pitää heistä Ángelia todennäköisimpänä vaihtoehtona. Getafen konkarikärjellä on sopimuksessaan kymmenen miljoonan euron ulosostoklausuuli.

Diario Sportin mukaan Barcelona odottaa saavansa La Ligalta vastauksen anomukseensa kolmen päivän sisällä, mutta Blaugrana haluaa, että hyökkääjä on valmis laittamaan nimensä paperiin sillä hetkellä, kun erikoislupa on saatu.

Barça uskoo anomuksen menevän läpi, koska Dembélén odotetaan olevan sivussa jopa puoli vuotta. Kun lupa on annettu, Barcenalla on 15 päivää aikaa toteuttaa siirto.

LUE MYÖS:

Artikkeli päivitetty 13.2.2020 klo 14.42: Lisätty Diario Sportin tiedot.


CFR CLUJ vs KUPS – 100.00 JÄTTIKERROIN

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö vähintään 1€ veto KuPSin voitosta.

Saat 100.00 jättikertoimen!