Lähde: Barcelonalla kolme ehdokasta Ivan Rakiticin korvaajaksi

© Kuva: Getty Images

Usean vuoden ajan Barcelonan profiilipelaajiin lukeutunut Ivan Rakitic on lähtökuopissa. Kroatialainen on harmitellut haastatteluissa avoimesti pienentynyttä rooliaan, ja on ilmaissut selkeän toiveensa vaihtaa tammikuussa seuraan, jossa minuutteja on luvassa enemmän. Huhuissa Rakitic on yhdistetty etenkin Juventukseen ja Internazionaleen, mutta myös Atlético Madridiin.

Nyt Barcelonassa ollaan käynnistämässä uuden box-to-box -keskikenttämiehen hakua. Frenkie de Jongin tulevaisuuden kun arvellaan olevan pikemminkin keskikentän pohjalla Sergio Busquetsin ”kilometrien tullessa täyteen”.

AS listaa Barcelonalla olevan Rakiticin tontille kolme konkreettista ehdokasta. Yksi heistä on Napolin Fabián Ruiz, 23, joka kuuluu myös Espanjan maajoukkuekalustoon. Barcelona on seurannut entistä Real Betisin pelaajaa jo pidempään. Fabiánin hinnaksi arvellaan noin 60 miljoonaa euroa.

Toisena vaihtoehtona lehti mainitsee vuotta nuoremman uruguaylaisen Rodrigo Bentancurin. 35 miljoonan euron arvoiseksi arveltu Bentancur on saanut Juventuksessa vain rajallisesti tilaisuuksia ja niinpä torinolaisseura voisi olla valmis hänestä luopumaan.

Kolmas vaihtoehto on torstaina 25 vuotta täyttävä Saúl. Hän on samalla kuitenkin myös epärealistisin. Saúl on Atlético Madridille erittäin tärkeä pelaaja, eikä seura välttämättä alkaisi Barcelonan kanssa Saúlin myynnistä edes neuvotella. Ja jos alkaisikin, olisi Saúlin hintalappu kolmikosta ylivoimaisesti suurin. Pelaajaprofiililtaan Saúl olisi kuitenkin juuri sitä, mitä Barcelona etsiikin.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.