Griezmannin Barcelona-debyytistä vaisu: ”Hän tietää, että odotamme pelaajiltamme paljon”

© Kuva: Getty Images

Barcelonan päävalmentaja Ernesto Valverde joutui pettymään sarjakauden avausottelussa, kun katalonialaisseura hävisi Athletic Bilbaolle 1-0-lukemin.

Valverde kommentoi ottelun jälkeen muun muassa virallisen Barcelona-debyyttinsä tehneen Antoine Griezmannin esitystä.

– Kun hän on rangaistusalueen lähellä, hän on ratkaiseva ja liikkuu hyvin. Meidän tulee kuitenkin hallita peliä, että näin voi tapahtua, Valverde aloitti Griezmannista kysyttäessä.

– Totta kai hän on tietoinen siitä, että me odotamme pelaajiltamme paljon ja hänen täytyy pyrkiä pääsemään enemmän ottelun sisään.

Isommassa kuvassa Valverde pettyi varsinkin joukkueensa ensimmäisen puoliajan pelaamiseen.

– Se [ensimmäinen puoliaika] ei ollut hyvä, mutta onnistuimme luomaan parhaat tilanteet vaikka emme pelanneetkaan hyvin. Olimme liian syvällä. Toisella jaksolla peli oli meidän ja me määräsimme tahdin.

Barcelonalta puuttui ottelustaan joukkueen tärkein pelaaja Lionel Messi. Valverdelta kysyttiin myös argentiinalaistähden poissaolosta.

– On totta, että olemme tottuneet pelaamaan tietyllä tavalla ja silloin Leo loistaa, koska hän ohittaa pelaajia ja jakelee läpisyöttöjä. Kaikki eivät voi olla kuten hän, joten meidän täytyy oppia tulemaan toimeen, kun hän ei ole mukana.

La Liga starttasi perjantaina 16.8! Tilaa C More Total nyt, saat ensimmäisen viikon ilmaiseksi! Tarjous on voimassa pe-su koodilla LALIGA osoitteessa: cmore.fi/koodi. Käy klikkaamassa itsesi sisään ja varmista paikkasi espanjalaisen huippujalkapallon parissa!