Barcelona otti kauden ensimmäisen voittonsa sunnuntai-iltana kaadettuaan Betisin Camp Noulla La Ligan toisella kierroksella maalein 5-2.

Isäntien täysosumista vastasivat kahdesti maalinteossa onnistunut Antoine Griezmann, Carles Pérez, Jordi Alba ja Arturo Vidal. Nabil Fekir ja Loren Morón tekivät Betisin maalit.

Betis nappasi yllättäen johtoaseman vain vartin jälkeen. Morón syötti Fekirin läpiajoon, eikä Ranskan paidassa maailmanmestaruuden voittanut Fekir epäonnistunut paikassaan.

Barcelona hallitsi takaiskuosumasta huolimatta peliä mielin määrin ja onnistui tasoittamaan kamppailun juuri ennen puoliaikaa Griezmannin maalilla. Osuma oli Griezmannin ensimmäinen Barcelonassa virallisessa ottelussa. Griezmann osui toistamiseen toisen jakson alussa. Komea laukaus ohitti toista La Liga -otteluaan pelanneen Betis-vahti Dani Martínin.

Avauskokoonpanossa ollut Barcelona-kasvatti Pérez vastasi isäntien kolmannesta. 21-vuotias hyökkääjä pääsi laukomaan boksin reunalta ja sijoitti pallon varmasti ohi voimattoman Martínin. Maalijuhlat jatkuivat viisi minuuttia myöhemmin. Alba pääsi nokikkain Martínin kanssa noustuaan boksin laidalta ja siirsi pelivälineen Betis-verkkoon.

Vaihdosta sisään tullut Arturo Vidal iski Barcelonan viidennen vartti ennen päätösvihellystä. Ottelu oli Vidalille kauden ensimmäinen, sillä chileläinen ei mahtunut kokoonpanoon viime viikon Athletic-ottelussa.

Illan komein täysosuma näki päivänvalonsa muutamaa minuuttia Vidalin maalin jälkeen. Morón laukoi kaukaa komean maalin, eikä Marc-André ter Stegen kyennyt pysäyttämään 25-vuotiaan Morónin loistavaa laukausta.

Vain 16-vuotias Ansu Fati pääsi kentälle noin vartti ennen loppua. Ottelu oli nuorukaisen ensimmäinen Barcelonan edustusjoukkueessa. Fati pääsi mukaan Barcelonan kokoonpanoon, sillä useat avainpelaajat kärsivät loukkaantumisista. Fati on Barcelonan seurahistorian toiseksi nuorin pelaaja.