FC Barcelona voitti Camp Noulla Atlético Madridin 2-0-lukemin. Tuloksen myötä joukkue kasvatti eron kakkossijalla olevaan Atléticoon jo 11 pisteeseen, kun seitsemän täyttä kierrosta on vielä jäljellä.

FC Barcelona

@FCBarcelona
🏁 There's the whistle! Barça get late goals from @LuisSuarez9 and Leo #Messi, to sink 10-man Atlético and move to 11 pts clear with seven games to play in @LaLigaEN!

👉 Match Center: ow.ly/1L2h50pfl6I

🔵🔴 #BarçaAtleti

Atléticon tehtävä vaikeutui valtavasti vajaan puolen tunnin kohdalla, kun Diego Costa sai suoran punaisen kortin suunsoitosta.

Barcelona oli jo ensimmäisellä puoliajalla lähellä maalintekoa, mutta Jan Oblak kesti, välillä maalipuidenkin avustuksella.

OptaJose

@OptaJose
81% - Jan Oblak has saved 81 of 100 shots on target faced in #LaLiga this season (81%), the best percentage for a keeper in the Top 5 European Leagues (at least 13 games played). Fence

Yli tunnin vajaalla pelannut Atlético taisteli erinomaisesti ja sen maalilla pelannut Oblak esitti useita huipputorjuntoja, mutta 85. minuutilla kuparinen rikkoutui. Luis Suárez laukoi noin 20 metristä matalan, erittäin tarkan ja tulisen laukauksen, joka upposi sisään takatolpan kautta.

Vain hetki 1-0-maalin jälkeen Lionel Messille avautui huippupaikka ja tällä kertaa hän vei pidemmän korren kuin Oblak, ja sijoitti pelivälineen ovelasti etukulmaan.

Ottelu päättyi siis 2-0-lukemiin ja Barcelonan mestaruus alkaa olemaan matemaattista varmistusta vaille valmis. Atléticolla ja Real Madridilla on edessään vielä tiukka kilpailu kakkossijasta. Tällä hetkellä Atlético on edellä kahden pisteen verran.