Telegraph: Saako Gareth Bale siirtotoiveensa läpi? – Real Madridilta merkittävä vastaantulo

© Kuva: Getty Images

Walesilainen Gareth Bale puhui viime viikolla maaottelutauolla harvinaisen suoraan haluistaan lähteä Real Madridista. Bale totesi Suomi-pelin alla olevansa valmis siirtymään Valioliigaan ja harmitteli ääneen sitä, ”kuinka vaikeaksi Real Madrid asiat tekee”.

Nyt Telegraph kertoo, että Real Madrid on valmis merkittävään vastaantuloon, jotta Gareth Bale pääsisi siirtymään. Zinédine Zidane ei näe Balelle käyttöä joukkueessaan, ja walesilainen lukeutuu seuran kovapalkkaisimpiin pelaajiin.

Telegraphin mukaan Real Madrid suostuu maksamaan puolet 31-vuotiaan Balen palkasta, jos jostain löytyy toinen seura, joka maksaisi toisen puolikkaan. On hyvin mahdollista, että tuo seura pelaa Englannin Valioliigassa.

Kiinalainen Jiangsu Suning tarjosi Balelle kesällä 2019 massiivista miljoonan punnan (1,1 miljoonan euron) viikkopalkkaa, mutta Real Madrid ei päästänyt häntä siirtymään. Real Madridissa Bale ansaitsee 660 000 euroa viikossa. Nyt Los Blancos tarjoutuu siis kuittaamaan tuosta summasta puolet, jos Balen koko palkka ei enää rasita palkkakuluja.

Balella on Real Madridin kanssa vielä kaksi vuotta sopimusta jäljellä. Seurajohdosta on Telegraphin mukaan annettu ymmärtää, että Kiina-siirron torppaaminen kaduttaa.

Vahvimmin valioliigahuhut vievät Gareth Balea Tottenhamin joukkueeseen.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.