Gareth Bale halukas siirtymään Valioliigaan – kaksi seuraa tiukasti Balen perässä

© Kuva: Getty Images

Gareth Bale on halukas vaihtamaan maisemaa. Valioliigan kutsu käy kuumana.

Bale itse myönsi julkisesti viime maajoukkuetauolla, että hän olisi halukas palaamaan Valioliigaan. Nyt useampi lähde kertoo, että Balen perässä on kaksi tahoa.

Seurat ovat tutut: Manchester United ja Tottenham. United on tiettävästi ollut Balen perässä jo pitkään. Spursia Bale puolestaan edusti kaudet 2007-13, kunnes siirtyi 101 miljoonan euron kaupassa Real Madridiin.

Unitedille Bale olisi kakkosvaihtoehto, mikäli Jadon Sancho ei ole saatavilla. Tottenhamille Bale taas olisi selkeä ykköskohde, mikä ESPN:n tietojen mukaan houkuttelee Balea. Ei niinkään siksi, että Bale olisi tarkka statuksestaan, vaan siksi, että siirto Tottenhamiin toteutuisi suuremmalla todennäköisyydellä.

ESPN:n tietojen mukaan Real olisi valmis myymään Balen jopa alle 20 miljoonalla eurolla. Realin näkökulmasta olisi merkittävää päästä eroon walesilaisen jättimäisestä palkasta. Aiemmin tiistaina kerroimme talouslehti Forbesin listauksesta, jonka mukaan Bale on tällä kaudella maailman kahdeksanneksi eniten tienaava jalkapalloilija. Balen vuosipalkka on Forbesin mukaan 19,4 miljoonaa euroa.

31-vuotias Bale on tosiaan edustanut Realia jo seitsemän vuoden ajan. Jatkuvat loukkaantumiset ja väitetyt sopeutumisongelmat ovat johtaneet floppileimaan. Bale on pelannut kaiken kaikkiaan Realissa 251 ottelua, joissa tehoja on syntynyt 105 maalin ja 68 maalisyötön verran.

Balen nykyinen sopimus Realin kanssa umpeutuu kesällä 2022.


CFR CLUJ vs KUPS – 100.00 JÄTTIKERROIN

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö vähintään 1€ veto KuPSin voitosta.

Saat 100.00 jättikertoimen!