Gareth Bale unohti pallon ja taklasi rajusti – ”Onneksi Rafa ei loukkaantunut”

© Kuva: Getty Images

Real Madrid jäi sunnuntai-iltana kotikentällään 2-2 -tasapeliin sarjapaikastaan taistelevan Celta Vigon kanssa. Realin avauskokoonpanossa pelannut Gareth Bale oli vallitsevan arvion mukaan aneeminen ja näkymätön. Esiin walesilainen nousi lähinnä vain silloin, kun hän taklasi 72. minuutilla Celtan Rafinhaa rajusti takaapäin jaloille.

Erotuomari Javier Alberola Rojas antoi taklauksesta Balelle vain keltaisen kortin, eikä VAR-kopista puututtu asiaan. Marcan tuomariasiantuntija Juan Andújar Oliverin mielestä temppu oli kuitenkin suoran ulosajon arvoinen.

– Alberola Rojas erehtyi antaessaan walesilaispelaajalle vain keltaisen kortin. Se oli erittäin raju taklaus ja punaisen kortin arvoinen. Liioitellun aggressiivinen taklaus päätti lupaavan Celtan hyökkäyksen, Andújarin tuomio kuului.

Balen niitti ei ollut myöskään Celta Vigon topparin Jeison Murillon mieleen.

– Bale unohti totaalisesti pallon ja taklasi häntä takaapäin. Siinä oli selvä mahdollisuus loukkaantumiseen. Onneksi Rafa on kunnossa, kolumbialainen totesi AS:n mukaan.

– Se oli kyseenalainen pelitilanne. Tuomari tekee päätökset, ja siltä se kentällä näytti. Me pelaajat vain pelaamme, eivätkä nämä päätökset ole meidän vallassamme.