Agentti paljasti: ”Gareth Bale ei ole koskaan pyytänyt siirtoa pois Real Madridista”

© Kuva: Getty Images

Gareth Bale on ollut läpi syksyn espanjalaismedioiden otsikoissa. Ei kuitenkaan peliesityksien vuoksi, vaan kentän ulkopuolisten asioiden vuoksi.

Muutama viikko sitten Bale joutui valtavan mediamyllytyksen uhriksi juhlittuaan Walesin A-maajoukkueen EM-kisapaikkaa ”Wales, Golf, Madrid, in that order” -banderollin edessä.

Kyseessä oli espanjalaismedioihin kohdistettu vitsi, mutta Bale sai Bernabéulla seuraavassa ottelussa valtavan vihellyskonsertin.

Kesällä Bale oli siirtymässä Kiinaan, mutta lopulta Real Madrid ei suostunutkaan päästämään Balea ilmaiseksi muihin maisemiin.

Balen agentin Jonathan Barnettin mukaan Bale ei ole koskaan pyytänyt siirtoa pois seurasta.

– Hän ei ole koskaan pyytänyt siirtoa pois Real Madridista. Balella on sopimus Real Madridin kanssa ja hän on seurassa niin pitkään kuin seura haluaa pitää hänet. Hän ei ole euforisen onnellinen Madridissa, mutta hän antaa kaikkensa seuralle ja tulee pelaamaan hyvin. Hän haluaa voittaa sarjan, Mestarien liigan ja kaikki muut pokaalit, Barnett kertoi BBC:n Euro League -podcastissa.

– Ei ole mitään varmuutta siitä, että hän siirtyisi tammikuussa. Jos hän saa oikeanlaisen tarjouksen ja haluaa poistua, niin sitten meidän pitää puhua seurapresidentin kanssa ja katsoa, mikä tilanteemme on.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.