Zinédine Zidane niukkasanainen Gareth Balen tulevaisuudesta: ”Puhumme sitten kauden lopussa”

© Kuva: Getty Images

Zinédine Zidane haluaa Raphaël Varanen ja Marcelon jäävän ensi kaudeksi Real Madridiin. Joukkueen sylkykupiksi joutuneesta Gareth Balesta hän ei voinut vielä sanoa samaa.

Walesilaishyökkääjä joutui taas Real-kannattajien ivahuutojen kohteeksi, kun hän suoriutui kehnosti sunnuntain ottelussa Huescaa vastaan.

Zidanén mielestä hänen pelaajillaan tulisi olla tarpeeksi paksu nahka kestääkseen fanien vihanosoitukset. Balen tulevaisuudesta hän ei kuitenkaan osannut sanoa vielä mitään.

– Tiedän vihellyksistä, eivätkä ne ole koskaan hyvä asia. Pelaajana sinun on hyväksyttävä ne. Jopa minä sain joskus kokea vastaavia vihellyksiä, Zidané kertoi tiistaina lehdistölle.

– Pelaajilla pitää olla tarpeeksi luonnetta niitä varten ja mielestäni pelaajillani on tarpeeksi luonnetta näiden asioiden käsittelemiseksi.

– Garethin tulevaisuus, kuten myös muiden pelaajien… Puhumme niistä sitten kauden lopussa. Meillä on yhdeksän ottelua jäljellä.

Gareth Balen uskotaan olevan yksi Real Madridin todennäköisimmistä lähtijöistä ensi kesän aikana. Zidane jätti hänet penkille viime kauden Mestarien liigan finaalissa, mutta tultuaan kentälle laiturin kaksi maalia ratkaisi madridilaisille mestaruuden.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!