Chelsea-kapteeni kohtaa Luis Suárezin Mestarien liigassa: ”Hän on selkeä uhka”

© Kuva: Getty Images

Atlético aloittaa tiistai-iltana Bukarestissa urakkansa Mestarien liigan pudotuspeleissä.

Diego Simeonen miehistö kohtaa neljännesvälierissä Chelsean. Avausosa pelataan Madridin sijaan Bukarestissa, sillä Espanjan hallituksen asettamien koronarajoitusten vuoksi Chelsea ei saa matkustaa Espanjaan.

Otteluparin toinen osa pelataan silti normaalisti Lontoossa.

Madridilaislehti Marca haastatteli Chelsean kapteeni César Azpilicuetaa tiistaisen ottelun alla. Chelsea-ikoni tiedostaa, millainen joukkue asettuu vastaan.

– Atlético on hyvin vahva joukkue puolustuspäässään ja he tietävät tarkasti, miten pelata omalla pelitavallaan. Atléticolla on hyvin laadukkaita pelaajia hyökkäyksessään ja meidän on pelattava täydellinen ottelupari päästäksemme jatkoon.

Azpilicuetan mukaan Atlético on ollut viime vuosina Real Madridin ja Barcelonan tasoinen joukkue.

– Kohtaamme La Ligan kärjen, joka on sillä paikalla ansaitusti. He ovat saaneet uskomattomia tuloksia. Viime vuonna he pudottivat ansaitusti Liverpoolin Mestarien liigasta. Atlético on osoittanut Mestarien liigassa, Eurooppa-liigassa ja La Ligassa olevansa Real Madridin ja Barcelonan tasolla. He ovat sillä tasolla ansaitusti.

Luis Suárez pelaa tiistaina ensimmäisen Mestarien liigan pudotuspeliottelunsa Atléticon paidassa.

– Suárez on aina osoittanut kykenevänsä pelaamaan tällä tasolla. Se selviää, kun katsoo hänen maalimääriään. Olen pelannut häntä vastaan monta kertaa. Suárez on selkeä uhka ja meidän on otettava hänet tarkasti kiinni. Suárez löytää jatkuvasti maalipaikkoja, Azpilicueta muistutti.

Lähde: MARCA


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.